Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triorio

Marketing

Niš novo......

Evo od prijašnjeg posta ništa novo u vezi rukometa,škole i tako malih,bezveznih stvari.....danas se igrala 3.liga međutim nisam smio igrat zbog onog sranja na oku,nije igrao ni Vučko zbog prsta i Krešo zbog noge.....stvarno su nas ovi u Trogiru pošteno sredili... svejedno,dečki su došli do vrlo visoke pobjede(negdje oko 15-ak razlike)....thumbup. Pećinari su igrali protiv Omišlja i dobili 4 razlike, a Kvarner igra sutra u Gospiću.

------Rijeka - Pula 2:0 (2:0)
Rijeka. Stadion Kantrida. Gledatelja: 1.500. Sudac: Damir Batinić (Osijek). Strijelci: 1:0 - Ah. Sharbini (5), 2:0 - Ivanov (38).
Burno je bilo na Kantridi proteklih dana. Najviše se pričalo i špekuliralo o statusu aktualnog trenera. Mnogi su Bračuna već proglasili bivšim i kao na njegovo mjesto postavili Josipa Kužea, no vodstvo Rijeke o mogućoj smjeni nije reklo niti riječ. U takvom su ozračju Riječani dočekali susjede iz Pule i sve su, srećom, riješili u prvom poluvremenu.

Bračun je od početka konačno u napad gurnuo najboljeg strijelca Ahmada Sharbinija i bugarsko pojačanje Ivanova, što se pokazalo kao dobitna kombinacija. Prvi je gostujuću obranu matirao već u petoj minuti, dok je drugi postavio konačan rezultat susreta sedam minuta prije odmora. Hoće li nakon ovoga trijumfa Bračun lakše disati?

------RK Zamet - RK Gorica 23:17 (9:6)
Evo to bi bilo to za sad , ne znam stvarno o čemu da pišemo al bit će i boljih dana.
Živi bili pa vidjeli!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 03.03.2007. u 23:49 sati.