Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abrelosojos

Marketing

Tko sam?

Tko sam ja? Često se pitam, a toliko koliko se često to pitam, toliko često ne znam odgovor. No na neki način, ja sam samo obična djevojka…s manama i vrlinama.
Prije nisam znala što želim od života, prije se nisam znala izboriti za sebe, niti se suprotstaviti drugima, no danas to znam…jer život me naučio, zapravo događaji u mom životu koji se događaju svakodnevno uvijek me nauče nešto novo, nešto važno… Puno sam se promijenila u srednjoj školi i nisam više mirna dušica kao prije, sad znam podići glas kad god mi se netko drugi suprotstavi, a čak iako nisam u pravu nikad to neću priznati, jer moja tvrdoglava glava i ponos to ne dopuštaju. I sad baš me briga što će netko drugi misliti o meni, čak me više i ogovaranja i zadirkivanja ne uzbuđuju previše. Nek pričaju i govore što hoće, briga me, jer ja znam kakva sam i točka. Mogu reći da sam se ''pronašla'', prije sam bila jako izgubljena osoba, i sad sam dakako ponekad izgubljena, no sve više i više se nalazim, otkrivajući ono što mi je bilo skriveno.

P.S. post nije završen, jer su me prekinuli (čitaj:moja glupa sestra, jer joj treba komp) pa ću ga nastavit čim uspijem... Nastavak slijedi...


Post je objavljen 03.03.2007. u 18:25 sati.