Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomram

Marketing

Subota, 03.03.2007.


Dragec Gruntec: Princ Charles u Banjoj Luci.
Frane Fjaka: Koji će kurac taj mršavko u Banjoj Luci?
Dragec Gruntec: U poseti je engleskim vojnicima koji tamo čuvaju... Čekaj malo, pa koga ili što oni tamo zapravo čuvaju?
Frane Fjaka: Možda zakopano blago? A možda Karadžića i Mladića?
Dragec Gruntec: Zajebavaš se?
Frane Fjaka: Ma kurac se zajebavam, od Engleza me ništa ne čudi, pa ni to da s određenim razlogom skrivaju ta dva vampira.
Dragec Gruntec: Viš, viš, ima tu nekaj, tak delaju hladnokrvni lopovi, policija traga za njima na sve glavne i sporedne strane sveta a oni, mrtvi hladni, iznajme stan preko puta policijske postaje i uživaju boga svoga.
Frane Fjaka: Ne bi se iznenadija da im je engleski ili francuski kirurg prominija lični opis, pa plastična kirurgija čini čuda, samo šta ti ne može nadomistit muda...
Dragec Gruntec: Ma more i muda, čital sam da funkcioniraju kak nova...
Frane Fjaka: Aj kvragu! Dabogda ostali svi bez muda, i Karadžić i Mladić i princ Charles!
Dragec Gruntec: Bumo ostali i mi bez njih ak nastavimo s remijima. Ti vrapca, da smo zadnjih četiri-pet dana igrali dvoznake, bili bi' bogati ljudi. Ovako...
Frane Fjaka: Idemo dalje za iste pare. Rangersi igraju doma protiv St. Louisa. St. Louis nema šanse za doigravanje, ali igraju ka da imaju, iako su i' napustili neki bitni igrači... Rangersi još uvik imaju šanse za play off, ali ako nastave ovako, teško...
Dragec Gruntec: Je, igraju toplo-hladno, čovek bi pomislil da su u stanju pobediti i samog vraga, a onda popuše od...
Frane Fjaka: Već otpisani'. Carolina im biži šest bodova a Montreal pet, to je ništa ako se Rangersi trgnu i već danas krenu u pobjedničku seriju. Nešto mi govori da ovu priliku neće prokockat. U sastav se vraća Martin Straka, 27 golova, 38 asistencija, mislim da će im on dati taj dodatni impuls... Osim nekolicine igrača koji su napustili St. Louis, danas im neće barniti vrlo dobar golman Legace, zatim Rucinsky, 12 golova, 21 asistencija, te Hinote, 5 golova, 5 asistencija.
Dragec Gruntec: Osim toga, koliko vidim, Carolina i Montreal su odigrali tri tekme više od Rangersa...
Frane Fjaka: Bravo, Dragec, to sam zaboravija, to je za Rangerse još jedan motiv više da napokon krenu u osvajanje osmog mista koje vodi u doigravanje.
Dragec Gruntec: Ajmo uplatit pa bumo malo po do mene...
Frane Fjaka: Ajmo ća.

Supersport

single 19:00 NY Rangers – St. Louis 1 1,90 7/10


Post je objavljen 03.03.2007. u 15:38 sati.