Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegameisover

Marketing

Crimisonland (action) demo :(


Evo Horror tražio si nekakvu pucačinu sa čudovištima pa evo.

Cilj: jednostavan cilj, koljite vanzemaljce raznim oružjima.
Ocjena: 5/10

Igrivost: Igra je u 2D pogledu sa vrha (poput GTA london). U igri postoji hrpa bonusa koje možete koristiti te to ovisi samo o vašoj taktici. Vanzemaljci su vrlo dobro izvedeni te je neke teže uništiti od drugih (ništa što jedna sačmarica ne može srediti). Veliki arsenal oružja i bonusa koji ispada kada koljete čudovišta su dodatna pomoć pri igranju. Te još tri moda igre: Quest, Survival, Rush.
Ocjena: 7/10

Grafika: Igra nije 3D što je malo veći minus, no i ova 2D verzija je dobro razrađena. Čudovišta su vrlo kvalitetno napravljena kao i teren na kojemu se borite. Krv jako realno okolo leti te nakon nekog vremena igre u survival modu cijeli je teren pun krvi i trupla vanzemaljaca (so much about peace).
Ocjena: 7/10

Zvuk: Zvuk oružja je vrlo realan, te se nakad čini da je netko stvarno pucao. Ne znam za zvuk umiručih čudovista, jer ga nikada nisam čuo :) ali je dobro napravljen.
Ocjena: 6/10

Općenito: Dobra grafika i tema su glavni aduti ove igre. Jedini je problem što je verzija koju vam dajem demo, te sam i ja isto igrao, pa vam ne mogu dati ocjenu prave igre.
Srednja ocjena: 6.3/10

Dodatak:
Nije mi se dalo tražiti cheatove za ovu igru jer je demo pa ću vam samo dati kontrole:
gore, dolje, lijevo, desno- kretanje
kretanje miša- ciljanje
desna tipka miša- pucanje
lijeva tipka miša- biranje poklona, kada dobijete dovoljno experience bodova možete odabrati jedan od pet nasumičnih poklona, igra će vam javiti kada možete birati

Download link:
Crimsonland
6.4 mb


A ako vam se ne da klati čudovišta odigrajte ovu flash igircu: Particles
Dobra zabava.

Post je objavljen 03.03.2007. u 13:02 sati.