Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britnimyalter

Marketing

* lijepo je biti doma

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon 2 mjeseca sam došla gradu svom. Svaki put kad dođem me dočeka iznenađenje ili da taj doživljaj dolaska opišem kao - moj grad me sa svakim mojim dolaskom iznenađuje!

Putovala sam do dole ko Lucky - šarmirala konduktera i dobila kartu za dosta jeftinije ;-) Društvo mi je pravo moj veliki frend, nekadašnji kolega koji je pred par dana diplomirao. Da sam ostala na istom fakultetu kao i on i ja bi vjerovatno imala sad diplomu al me ta struka nije pretjerano zaintrigirala! Zato sam tu di jesam, tu jer volim "to" i diplomirat ću kad za to bude vrijeme.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na autobusnoj me dočekao brat koji iako velik i jak je i dijete i ponaša se ko dijete! Morao me provozati u svom novom autu, odvesti do stana gdje živi sa svojom ljubavi, morao me pitati za Ex-a i jedva čeka da me ujutro u 8 probudi i da me odveze svojim novim motorom ;-) Ja ne znam tko bi tom čovjeku dao 30 hehe rofl

No, dobro. Doma su dobro raspoloženi i to je najbitnije. kiss


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Večeras sam bila vani sa Tadašnjim
. Izašli smo u 22h, pričali, slušali muziku, upijali se očima.. u jednom trenutku sam pogledala na sat i shvatila da je već 4 ujutroeek Popratio je to samo komentarem : "Kad smo se prvi put u životu vidjeli smo došli doma u 6."
Zanimljivo je kako mi pri svakom našem susretu ili telefonskom razgovoru spomene kako sam, kad smo se drugi put vidjeli u životu, došla doma u 8 jer sam spucala auto pred kućom i kolko god bilo šaljivo na moj račun - mene je ta noć s njim koštala i previše. Zanimljivo je da je nakon što smo mi prekinuli kupio isti auto i da mi ga neda da vozim. O svemu što oboje osjećamo bi se mogao napisati roman al činjenica jest da trenutno ima curu i da sam ja sretna ako je on sretan s njom i da ne želim da zbog mene išta mijenja..

Sutra idemo opet van, ja vozim on pije.(ipak danas je on vozio a ja pila ;-) pa sam ispala alkoholičarka). Vodi me na neki koncert, a nakon toga idemo na party od Komadine. Bit će zanimljiva situacija s Tadašnjim otić upoznat Komadinu.Svi će biti sretni i zadovoljni rofl tko bi mogao odoljeti meni tako simpatičnom biću?!? Nitko..hehe rofl

No da napravim i mali retro i osvrnem se na četvrtak/petak? Pa bio je u svaku ruku manje zanimljiv jer sam bila preumorna jer sam izašla sa Njime, jer smo zbrijali iako smo prijatelji, jer nismo ništa riješili po pitanju projekta, jer je Pula bila pusta..smijeh Nahvalio me na sva zvona i ufendio (=uvrijedio) se što mu nedajem komplimente. Kako to? pa On glumi da je prepun sebe, pa ja glumim kao da On to i jest pa eto..nedam mu povoda da mu ego naraste još i više! U ponedjeljak imam ozbiljan razgovor sa tatom pa da projekt primiriše kretanje u akciju..

A za kraj, pošto je već suludo doba noći, da se pohvalim da je Lucky dobila nagradni tretman fitnessa i da će me napokon netko ili nešto natjerati da krenem skakutati! Iako su me svi doma tjeraju da jedem jer kao rapidno mršavim?! Ma oni su ludi..samo sad sam pojela čokoladu a kamoli ujutro kad se probudim? Ludi su cerek

Hvala svima na lijepim komentarima - ljudi volim vas! Bez vas me nebi ni bilo! kisses wave


Post je objavljen 03.03.2007. u 04:51 sati.