Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friendswithbenefit4

Marketing

CRAWLING IN MY SKIN

Eo mene napokon...obećao sam puno ljudi da ću napisati novi post ali nikako da održim to obećanje. Nemam vremena, 5 treninga tjedno i 2 utakmice plus škola mi ne daje baš puno vremena.

Ali nema veze, inspiracije imam. Zato sada pišem...
Ovo mi je možda najgori dio godine, općenito, vjerovatno zbog ovog prijelaza. Bez obzira što smo cijelu zimu trenirali noge su mrtve, teško se diše, nema se snage ali doći će to kad počne 2. polusezona. Još mene očekuje 15 utakmica. Uglavnom, škola je koliko toliko dobra zasad se još može izdržati, nadam se sam da neću popizdit od svega toga.

Dosta se toga događalo u zadnje vrijeme. Neke stvari vjerovatno znate, ali mislim da većinu ne znate. Najgore je to što nitko ne zna kakav ja teret nosim i što sve podnosim da bi se osjećao malo bolje nego inače. Nitko to ne razumije, ali nekim sam već ljudima počeo ići na živce s tim svojim glupim ponašanjem. Cijelo vrijeme sam neki sjeban i to već meni počinje ići na ku... a drugima da ne govorim. Bez onog osjećaja samopouzdanja kojeg sam imao mislim da je pritisak prevelik i da neću moći dugo izdržati. Mislim da sam okružen ljudima od kojih bi mogao tražit pomoć ali ne mogu to tražit od njih. Dovoljno je što im kvarim atmosferu s tim svojim "flegma-mrtvim stavom". Navikao sam sve sam raditi, naučio biti samostalan, rijetko tražim pomoć, a znam da bi nekad trebao jer nisam ni ja svemoguć. Al jebiga, tko mi kriv? Ja sam izabrao takav život i ne kajem se zbog toga.

Svojim ću ponašanjem uništit ne samo sebe nego i ljude oko sebe. Uništit ću vrijedna prijateljstva, jer mislim da sam zanemario neke ljude tj. većinu ljudi. Pretjerao sam i zato nemam opravdanja. Sam sebi sam kriv što se to događa i mislim da neki od vas znaju zbog čega. Jednostavno se moram malo trgnit i posložit si neke stvari u glavi. Stvari koje dosad nisam vidio, ali shvatio sam u čemu je bit svega ovoga.

Vrijeme je da napokon PRESTANEM IGRAT TU IGRU. Pozdrav svim koji čitaju....

I STAND ALONE

Post je objavljen 02.03.2007. u 23:32 sati.