Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxyloptica

Marketing

samo hops

pala sam u neku monotoniju. sve mi je bilo nekako isto. nije me bilo briga ni za što. uh... baš ne volim te "radne praznike".
kad je trebalo učiti, nije mi se dalo, odmoriti nisam mogla, jer me obaveze nisu napuštale, a nisam se išla nigdje zabaviti pod parolom učenja, a onda opet nisam učila, jer sam samo mislila o tome gdje sam mogla bit, što raditi, koga sresti... uglavom uludo potrošeno vrijeme. headbanghtjela sam si pomoći, ali nisam našla način.
a onda je izlaz došao na vidjelo!cool počeo je novi semsetar. profači svi ambiciozni, daju nam ideje koje nisu loše, traže pomoć na projektima koji su mi zanimljivi.pojavljala sam se na sve moguće i sad ne znam hoću li imati vremena za disanje. nut i to je ok. počela sam učiti! počela sam... a sad... to be continued...zujo
sutra je CACIB na Velesajmu i jedva čekam da odem.yes to je ono što me drži na životu. obožavam pse i mislim da mi je jedna od životnih uloga pomoći ljudima da bolje razumiju pse.
Brmba ne želi kupiti psa. uvijek je imala dobar izgovor. premali stan, premalo vremena, ja sam premala, pa nisam mogla sama brinuti o njemu. sad živimo u većem stanu, i naučila sam voziti pa ga mogu i voziti u ambulantu ako treba, ali sad sam prevelika i imam previše obaveza. bilo je i izgovora tipa: pa kako ću na put itd. ali kad sam sve zbrojila, u zadnjih 5 godina zimovale smo i ljetovale samo tamo gdje mogu i psi. na kraju je mama ipak priznala da ne želi psa je se boji sebe i da će sebe ograničavati zbog njega. jesam li ja mazohist ako baš želim doživjeti to da se mogu za psa brinuti i ići samo tamo gdje idu i psi??? zbilja to želim. želim dugo šetati ulicama s psom. ići na more gdje se mogu s njim kupati. tamo gdje nema pasa ionako je manje zabavno. na kraju krajeva, ja ionako želim provesti život radeći sa psima!
novce imam, godinama već skupljam. samo ga trebam sama kupiti i donijeti doma. a onda??? samo Bog može pomoći. možda završim na ulici.
imam savršenu tetu u Canadi koja se bavi svakakvim Čudima i tečajevima za Kreativnost i opčenito pomaže ljudima da izvuku najbolje od sebe. ona me je učila da se o svemu može sanjati. ako i u prvi mah nema šanse da se to ostvari, moramo vjerovati. ako imamo čistu viziju i možemo vizualizirati cilj, vjerojatno ćemo ga i dostići. ali moramo ustrajati u tome. moramo napraviti listu onoga što imamo i što nemamo. malim koracima prikupiti ono što fali i tako doći do cilja.
prije par mjeseci sam kupila ogrlicu za psa. sutra idem po zdjelicu!!!!

Post je objavljen 02.03.2007. u 13:01 sati.