Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

Where have they hidden my thrown ... (?)

now playing: Your Time Is Gonna Come (Led Zeppelin)

Made up my mind to break you this time,
Won't be so fine,
it's my turn to cry.
Do what you want, I won't take the brunt.
It's fadin' away, can't feel you anymore.


Pa, bar se nadam...
Sjetila sam se kako nekad zbog prevelike zaokupljenosti ljudima, zaboravim na sve ono što su proživljavali sa mnom.
Prošle godine... Prošlo je nešto manje od godinu dana... Bio je utorak, toga se dobro sjećam. Odlučili smo igrati biljar dok ne dođe trener. Tada smo još bili neozbiljni... Bar neozbiljniji nego sada. Nas troje... Trokut. Možda onda nismo ni znali da je to bija trokut. Ali, posvađali smo se zbog sitnice. Di ima dima ima i vatre jel' da? E, pa mi smo se posvađali zbog sitnice koja je u biti bila nešto puno veće... Ne mogu virovati kolko je malo trebalo da bismo sve to samo zaboravili... Bar ja, ne znam za njih dvoje. Iskočila sam iz cijele te priče čim je postalo previše... Čim je postalo napeto. Nisam se više mišala... Možda zato nisan ozbiljno svatila situaciju... I možda zato uvik samo odmahnen rukon kad mi kažu činjenicu koja kao da samo lebdi u zraku i ne želi otići iako je prošla... Davno, davno.
Želim da mi opet bude prijateljica... A za njega želim da opet bude moj prijatelj... I želim da ne bude greška.


Moj se život sastoji od dijelova, kao uostalom i svačiji život. Poseban je jer je moj kako bi M. rekla. Poseban je samo zato što je moj i ni zbog čega više kako bih ja rekla, a ona bi se možda složila možda i ne.
Uvijek proživljavam dvije faze... Good times, bad times. Opet se pozivam na Zeppeline... Oni su stvarno kužili u čemu je stvar...
Ali kad ide dobro, onda stvarno ide dobro i predobro... A... Kad krene loše... Onda je to slobodan pad do pakla... I nazad. Ipak nije jednosmjerna karta do dna, ja je zamijenim za dvosmjernu na prvoj stanici koja obično bude jutro.


Nisam tražila princa...
Nisam tražila najbolje od najboljih niti sam tražila zlato...
Nisam tražila savršenstvo...
Nisam...


Princa zaboravite... To sam već jednom rekla. Dok sam prije pisala blog. Zaboravite princa. Možda je baš konj ono što tražite. Samo rijetki ljudi nađu princa. Jer svi su prinčevi homoseksualci ili eventualno zauzeti (ako su hetero). I zato jednostavno nađite žabu koja neće ganjati druge muhe ili nađite konja koji će trčati prema vama a ne od vas. Jer, da budemo iskreni nismo ni mi princeze... Iako nam nekad 'prinčevi' to govore. =) (pogledajte Stepfordske supruge ako mi ne virujete) I, da napomenem... Ovo već dugo dugo želim napisati, nije samo splet (ne)sretnih okolnosti.

Najbolje od najboljih... No coments.

Zlato sja samo s jedne strane medalje. Važna je i druga strana, znate =)

Savršenstvo... Ja jesam savršena na jedan posve drugi način prepun pogrešaka. Možda sam samo još jedna greška u nizu ali ovakvo srce imam samo ja i nitko mi sličan nije. Zato se ne trudite biti savršeni... (Be)smisao savršenstva je upravo u tome šta nas male nesavršenosti čine savršenima.


A sve ostalo... Doći će i tvojih pet minuta... Slavit ćemo tada cijelu noć
(sitite se ovoga kada budete na vrhu i kada vam predaju žezlo i krunu)


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 02.03.2007. u 12:03 sati.