Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Državno? Ahaaaa =)

Kao što nagovijestih u naslovu, Treća gimnazija je još jednom pokazala da je najbolja.. hm.. da.. dobro.. ipak nećemo o tome =)
Uglavnom dramska GTTG (što god to značilo) je na županijskom natjecanju u Vidri pobijedila uz još 2 škole koje prolaze dalje.. (konkurencija je bila velika, ali.. =)) ..što bi značilo da se krajem četvrtog mjeseca putuje u Novigrad na nekoliko dana.. Hmm.. barem mislim da putujem.. Naime, ivekica je napravila najveću moguću glupost i okladila se s Irenom -čime je stavila svoje državno na kocku-.. to i ne bi bio toliki problem da nije dokazana činjenica da ja svoje oklade ili "izvršim" ili trpim posljedice.. o detaljima oklade ne bih, ali vjerujte na riječ -nije baš da je laka..

Bilo kako bilo, ja od utorka navečer nisam skinula osmijeh s lica =)))

Alii.. trebalo se pojaviti u školi nakon nekoliko dana izostanaka i to baš u četvrtak kad su na rasporedu naaaajgori predmeti -i sve sam se izvukla.. iako sam npr. imala dogovor za likovni na što sam ja potpuno zaboravila, ali kako isprika da smo već nekoliko dana bili zatrpani poslom oko predstave dobro zvuči -oprošteno mi je =) -očito profesorici nitko nije rekao da smo mi srijedu bili slobodni, bez ikakvog "posla" i da su ljudi poput mene to iskoristili na mnogo ljepše i ugodnije načine od učenja -kafenisanja npr. =)





Evo za kraj sam morala stavit slike koje sam našla na web stranici mjesta na kojem sam se pojavila na sat vremena na nagovor frendova koji su htjeli ić gledat neke plesačice..
Sat vremena i slika mi završi na netu..
Straaaašno...
Nisam ni znala da mogu toliko zinut.. ahahahhahaaa..
Baš me zanima koja je pjesma svirala jer po slici se vidi da nisam bila jedina koja je ajmoreć pjevala -prije bi se reklo vrištala ili zijevala možda.. =))))
Ma strašno. Točka. Pozdravljam ;-))

P.S. Slike s natjecanja stavim kad ih dobijem..
Sad ionako moram ići.. pusaa


Post je objavljen 02.03.2007. u 10:52 sati.