Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tjeramposvome

Marketing

Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine,mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeeeee!!!!! :)

Otkazana 'Turbo folk revija' :(

Image Hosted by ImageShack.us

Organizator 'Turbo folk revije' koja se trebala održati na Zagrebačkom velesajmu 7. ožujka, Braco Zatezalo, ekskluzivno nam je rekao kako se manifestacija neće održati.

Folk Revija, prvi organizirani masovni slet turbofolk izvođača na Zagrebačkom velesajmu, koja se trebala održati 7. ožujka pred nekoliko tisuća ljudi, otkazana je, doznajemo od organizatora koncerta Brace Zatezala, zbog učestalih prijetnji smrću pjevačima koji sada zbog straha ne žele nastupati.

Zatezalo je rekao kako 'hrvatski domoljubi prijete folk pjevačima', pogrdno ih nazivaju te stvaraju negativnu atmosferu zbog čega je Revija, na kojoj je trebalo nastupiti dvadesetak izvođača, i otkazana.
S druge strane, predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara, Damir Jašarević, tvrdi kako je odmah na početku znao da od Revije neće biti ništa.
Kazuje kako se najvjerojatnije radi o prijevari - netko je uzeo novac od ulaznica te izigrao one koji su ih platili 190 kuna.
Napominje kako to nije prvi takav slučaj u Zagrebu.
Jašarević kazuje i kako već jednom treba povesti pitanje o kulturi u Hrvata, misleći pritom i na to kome se sve daje novac za razvoj kulture. Zaključuje kako bi o svemu tome istragu trebala provesti kriminalistička policija.
Uz izjave obiju strana, neslužbeno saznajemo kako je razlog neodržavanju Revije premali broj prodanih karata.
Jesu li karte bile rasprodane?
Neslužbeno se pak doznaje kako je pravi razlog otkazivanja manifestacije zapravo premalen broj prodanih karata. No, toj tezi u prilog ne ide potražnja karata na hrvatskim news grupama gdje je jedan korisnik, prije tri dana, pokušao doći do ulaznice jer ju nije mogao nabaviti u redovnoj prodaji.

"Tko ima koju viška kartu jer su sve rasprodane kao da je koncert na Tašmajdanu (Beograd), a ne usred Zagrebačkog Velesajma??", pita jedan korisnik news grupe.

Ljubitelji turbo folka vjerojatno će biti razočarani neodržavanjem ove manifestacije.


Bla bla bla,pricas bezveze!!! blabla Majcicu im ljubim...puknucu!!!! Neke stvari jednostavno ne shvacam,al ok ne zelim komentirat... Za mene je to proslost,i stvarno mi muzika nema veze sa time sta je bilo... al dobro...sta ces...ma strasnomad. Koncert se seli u Ljubljanu (24.03.),ZNAM da ce oni koji su kupili karte otici i na kraj svijeta za taj koncert a kamoli ne u Ljubljanu koja nam je udaljena jebenih sat i pol od Velesajmanut! Jedino kaj ce se susjedi Slovenije zaliti na preveliku buku rofl...hihi...

MISLIM DA SE O UKUSIMA NESMIJE NIKAKO RASPRAVLJAT, NO RUKU NA SRCE ALI KADA TREBA ORGANIZIRATI TECHNO PARTY NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU, TU NEMA PROBLEMA, BEZ OBZIRA ŠTO SVI ZNAJU DA JE TAMO SVAKA DRUGA OSOBA NADROGIRANA,...
MISLIM DA JE BOLJE SLUŠATI FOLK NEGO GORANA BARETA I DINU DVORNIKA KOJI SU KONSTANTNO NADROGIRANI!
MOŽDA SU LJUDI IPAK SAMO LJUBOMORNI?


Ali,za moju dusuuuu... cerek! Najbolja pevaljka,nema sta...cerek
Evo nase Evrope... partynaughty




Mala kuca, mali prag
ti ko zivot meni drag
i u dzepu stoja, dve
to za srecu dosta je

Nema niko, to da znas
ovaj zivot kao nas
sto je njima pusti san
to je nama svaki dan, hej

Jos jednom pa opa
zajedno svi na sto
ma, kakva Evropa
na svetu nema to

Sve sto imam ja sve dam
a sta mogu, takva sam
sve sto imam, to si ti
a sta drugo treba mi




Post je objavljen 01.03.2007. u 23:04 sati.