Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickways

Marketing

ovaj je završija u frizeru E

63-godišnji Talijan Gaetano Sivieri priveden je zbog sumnje da je čak dvije godine držao mrtvog oca u zamrzivaču kako bi mogao i dalje primati njegovu mirovinu.
---
Sivieri je priznao policiji da je očevo tijelo spremio u zamrzivač(tHATS MAJ MAN) u podzemnoj garaži blizu alpskog grada Aoste Istočno. "Trebao mi je novac", objasnio je Talijan, a ANSA javlja da je uzeo gotovo 80.000 eura.(sreee cirka oko 80.003 $)

Sivieri(bravo pederčino kako su te mogli otkrit a mojem pare moalo cu ti zube prosetat), kojem prijeti optužba za prijevaru i skrivanje mrtvaca, navodno je na ideju da sakrije leš došao kada je u siječnju 2005. 91-godišnjeg oca vozio kući iz bolnice.(pa ko jos zivi sa dedom neki od 63 god I Don't THiNk sO)

"Umro je pri povratku iz bolnice, u automobilu. Uspaničio sam se i nisam znao što učiniti(pa si ga usput bacio u frizer). Tada sad odlučio staviti ga u zamrzivač", rekao je Talijan.(IAKO SI TALIJAN NISI BAS NI GLUP Tako )

Tijelo je otkriveno kada je Sivierijev sin markan otkrio mrtvog djeda dok je garažu pokazivao potencijalnom kupcu romobila sa krivim volanom i pozvao policiju.

"Mislio sam da je unutra kokoš ili zec(ILI MOŽDA DEDA NISAM BIO SIGURAN). Otvorio sam zamrzivač i vidio nešto u najlonu, pidžamu i mušku ruku", izjavio je MarKAN ZA novine INDONEZIJSKI LIBIDO .

"Bilo je strašno", dodao je unuk koji je mislio da je djed još uvijek u bolnici. Prvotna istraga je pokazala da je starac umro prirodnom smrću(OD POTHLAĐIVANJA).

AH MUKE TI BOŽJE
bossuprava

Post je objavljen 01.03.2007. u 23:02 sati.