Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crna1989

Marketing

Bezsmislenost vlada

-valjda se tak piše-bezsmislenost ili besmislenost ili ?ma neznam....

Ovaj post pišem jer je vrijeme da nešta napišem,al ja i dalje ne znam šta da pišem,tak da će ovo šta napišem bit će jako glupo,al će ipak bit nešt napisano!
Da,da,uopće ga nisam zakomplicirala!rofl

Evo da vam malo ispričam kak je prošo ovaj tjedan!
Mislim,još nije prošo,al kao da je,ma znate!?

Bio je dosta dobar,u utorak sam bila na praksi,bilo je dobro,vadila sam krv yes i neke injekcije davala,e da čak me i Ante pohvalio,mislim,nemojte se čudit ak zapadne snijeg,jer bi mogo!Taj dan sam se tak smijala od kad sam se probudila i došla na praksu,pa u školi i navečer,nisam mogla prestat,bilo mi baš lijepo,a to je valjda bila posljedica ne spavanja!
U srijedu sam spavala do 10 i cijelo vrijeme lijenčarila,dok nisam morala u školu ići!
Ma dobar je taj naš Ante,malo lud ,ponekad ti dođe da headbang ,ali zna bit stvarno dobar,i objasni nam,iako ponekad ima ispade,al ok je!

Ah da,škola....dobro je tamo,svi su neki ludi u zadnje vrijeme,dobro se slažemo, i da na maturalac idemo u Prag iako smo htijeli u Španjolsku,al nema veze,bit će nama i tam dobro! party smokin Sve,u svemu je dobro,sutra je roditeljski,hehe....

Danas me toliko iznervirala informatika da sam htijela bang,oni glupi zadaci,kud i sama nešt neznam,tu moram pomagat drugima oko sebe,a neznam kak bi sama sebi pomogla,jer kad pitam nekoga nešta,taj radi svoje i ne može meni reći moje,al to je razumljivo,jer nam ova natovari 30 zadataka da riješimo u 40min,a dok se ja snađem gdje se šta nalazi i šta treba napravit prođe mi pol sata,tak da mi je ono, puknucu ,tolko sam se naživcirala,a poslije mi je to sve bilo smiješno,jer sam se živcirala zbog gluposti,al ja sam takva,joj da veri komplikejt!lud

Aj da ja privedem ovu svoju besmislenost do kraja,jer je već previše!
Vidiš Martna da ja znam napisat stvarno bezsmisleni post!?ako je ikoji prije bio smislen,hm??nut
He,he,hee,he.....

Aj,aj,kad se sjetim nečeg pametnog,reći ću vam! kiss wave rofl



Post je objavljen 01.03.2007. u 21:48 sati.