Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meltdowntears15

Marketing

Palica...

PALICA

Bok, znam da sam jučer napisala post ali dobila sam palicu, pa mi se nije dalo odgađati, a za one koji ne znaju što je to, morate odgovorit na dva pitanja a to su:

1. Zašto sam odabrala nick koji imam?
2. Zašto mi se blog zove tako kako se zove?

A sad odgovori:

1.)odabrala sam ga jer mi je to kao prvo nadimak i skoro me svi tako zovu, prvo sam htjela uzeti nadimak Vally ali bio je zauzet (to je naime bio moj nadimak u našem društvu od cure od tri cure ali smo se s vremenom raspale, i još smo uvijek naj frendice samo što je od Vally, Matty & Jessy nastalo Vale, Mata i Jess…

2.)me bloga je složeno od dva jako različita pojma koji nemaju veze jedan s drugim! Ovako, meltdown je naziv drugog nastavka crtića ledenog doba kojeg obožavam (oba dijela) a tears zbog situacije u kojoj sam onda bila i kada su moje osjećaje najbolje opisivale upravo suze! I nedavno sam i dodala i 14 jer su to moje godine, a dodala sam ih jer je nekoliko ljudi znalo za moj bloga ja nisam baš htjela da znaju za nj!

Palicu ću proslijediti:

sugar baby jer, to nisam spomenula ali, prvo sam htjela uzeli ime njezina bloga za svoj blog (tears.blog.hr) ali je bilo zauzeto i baš me tada zanimalo tko je uzeo to ime, i saznala sam samo par tjedana kasnije!

I mom pravom i naj frendu, Darku!!!

Kiss

Photobucket - Video and Image Hosting


Post je objavljen 01.03.2007. u 21:08 sati.