Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aukcijazaanju

Marketing

Službeno otvorenje

Ovo je blog sa specijalnom svrhom, a to je pomoć maloj Anji i njenim roditeljima u borbi protiv cerebralne paralize i epilepsije.

Iz wikipedie:

Cerebralna paraliza (CP) je grupa neprogresivnih poremećaja pokreta i položaja uzrokovana defektom ili oštećenjem nezrelog mozga. Pojam "cerebralna" odnosi se na mozak, a "paraliza" na poremećaj pokreta i položaja. Definicija i dijagnoza cerebralne paralize još uvijek su predmet mnogih rasprava. Predlaže se i novi naziv - centralni motorni deficit, vjerujući da je to bolje razumljiv termin.Cerebralna paraliza sveobuhvatan je naziv za različite poremećaje koji utječu na djetetovu sposobnost kretanja te držanja tijela i ravnoteže. Uzrok ovih poremećaja ozljeda je mozga prije poroda, tijekom poroda ili tijekom prvih godina djetetova života. Ozljeda ne oštećuje djetetove mišiće ili živce koji ih povezuju s leđnom moždinom, nego sposobnost mozga da kontrolira te mišiće.

Epilepsija (padavica) je teška i veoma rasprostranjena bolest živčanog sustava. Često se pojavljuje u djetinjstvu, te ponekad ostaje kroz cijeli život.Manifestira se periodičnim, prolaznim napadima koji naglo nastaju kratko traju i naglo prestaju.



Lijekovi i razne terapije, te operacije koje bi mogle pomoći maloj Anji na njenom putu prema normalnijem životu nisu pristupačni ljudima sa normalnim primanjima, već zahtjevaju velike financijske izdatke na dnevnoj bazi.


Zbog toga smo došle na ideju da otvorimo aukciju gdje ćemo ponuditi par predmeta (predmete) za koje ćete se moći nadmetati i to prema slijedećim pravilima:

1) Predmet se stavlja na aukciju u obliku posta zajedno sa što detaljnijim opisom, fotografijom i početnom cijenom, te uvjetima prodaje (način dostave, kod predmeta isl.).

2) Za pojedini predmet se možete nadmetati u komentarima ispod opisa željenog predmeta.

3) Završetak aukcije određenog predmeta bit će objavljen minimalno 12h prije završetka iste.

4) Nakon završetka aukcije, bit će objavljen najviši ponuđač koji nas nakon toga treba kontaktirati na mail aukcijazaanju@gmail.com u roku od 48h. Ukoliko se ponuđač ne javi, predmet se vraća na aukciju sa predzadnjom ponudom.

5) Ponuđač koji je osvojio željeni predmet dužan je uplatiti dogovoreni iznos u roku 5 dana od kontakta s moderatorima (Choco ili Slatka Žvakica).

6) Uplata se vrši direktno na žiro-račun Anjinih roditelja sa kodom (svrha plaćanja) koji je objavljen uz svaki predmet. Nakon što primimo obavijest o uplati, kupljeni predmet se isporučuje u skladu sa uvjetima pod kojima je stavljen na aukciju.

NA IME: obitelj Kostanjevečki
ŽIRO-RAČUN: 2360000-1000000013
MODEL PLAĆANJA: 00
POZIV NA BROJ: 3113728810
SVRHA PLAĆANJA: KOD PREDMETA


Ukoliko se ukaže potreba, pravila će se prilagođavati situacijama.

Dana današnjeg 05.03.2007. proglašavamo ovaj blog službeno otvorenim.

Any questions?


Slatka Žvakica
just CHOCO

Post je objavljen 05.03.2007. u 09:00 sati.