Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volimgaigotovo

Marketing

EUGENIJADA!!!! ESMERALDA!!!! KARAOKE PARTY!!!!

.... večeras u 21.10 sati na htv-u 1 biti će prijenos dore 2007 na kojoj će nastupiti naša prijateljica i najmlađa konkurentica Esmeralda Kresina. Esme će biti deseta po redu sa pjesmom " malo za zauvijek" tako da nemojte zaboraviti glasati za nju.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Esmeralda Kresina je samozatajna 17-godišnja djevojka prekrasnoga glasa. Svoje neobično ime ne duguje ni meksičkim sapunicama, niti liku iz Hugoove knjige, već jednoj davnoj radio emisiji. Naime, njen otac je za vrijeme svojih studija u Trstu čuo na radiju simpatičnu djevojčicu koja se zvala Esmeralda i obećao si da će se jednoga dana tako zvati i njegova kći.
Pjevati je počela sa nepunih 6 godina i redovito osvajala nagrade na festivalima Voci nostre, Giocanto ( Italija), a nastupala je i na malome MIK-u i emisiji Hrtić- Hitić.Kao predstavnica talijanske zajednice nastupila je u finalnoj večeri festivala Sunčane skale 2006.
Završila je nižu glazbenu školu, maturantica je talijanske gimnazije u Rovinju i sprema se za studij arhitekture.

...neki mi govore da će ovogodišnja eugenijada biti 13. neki 16. a neki 31. ožujka. tako da više nemam pojma. jedna od voditeljica će biti Silvaija Božić šta vam je jedan od glavnih razloga da budete nazočni. Artemis će biti isto jedan od sponzora ove godine a najbitnija stvar je da će se sva lova koja se prikupi od sponzora donirati u humanitarne svehe šta je jako lijepa gesta. ove će se godine nažalost natjecati samo prvi i drugi razredi ali biti će i puno gostiju kao šta su arabeske i ostali pjevači.
Image Hosted by ImageShack.us
...u petak, tj.sutra nastaviti ćemo sa tek friškom tradicijom KARAOKE PARTY. start počinje u 21.oo i nadamo se da čete svi pjevati. zadnji put je bilo fenomenalno. u početku nitko skoro nije htio pjevati ali kada se popije koja medica i još kada je boca medice kao glavna nagrad odmah se pjeva. zapamtite, ovaj će put glavna nagrada biti drugačija. očekujemo vaš dolazak i sa sobom trebati ponijeti samo lovu, društvo i altruizma.zujo

Post je objavljen 01.03.2007. u 16:58 sati.