Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chloelupin

Marketing

Scream!

Odmah sam utrčala u hodnik i pokušala shvatiti iz koje je tamnice odlazio vrisak. Dolazio je iz Snapeove bivše tamnice. Prišuljala sam se vratima, a kad sam provirila unutra vidjela sam nešto potpuno neočekivano. Violet i Anna su zavezane sjedile na podu, a ispred njih je sa podignutim štapićem stajao…Snape koji je u bijegu još od Dumbledoreova ubojstva. Nisam mogla vjerovati! Ali to nije bilo sve, Anna je primijetila da stojim na vratima i izderala se:˝Chloe, hvala Bogu što si došla, Snape nas ovdje pokušava...!!˝ Tada je zašutjela jer je vidjela da se Snape okrenuo prema meni i shvatila je da su ona i Violet najvjerojatnije upravo izgubile šansu za bijeg…Snape je uperio štapić u Annu i tiho siknuo:˝Silencio.˝ Zatim se ponovno okrenuo prema meni i rekao:˝Imperio.˝, a ja sam u isto vrijeme viknula:˝Protego!˝, pa se čarolija odbila. ˝Što ti radiš ovdje?˝, pitala sam, gledajući ga pritom svojim najotrovnijim pogledom. ˝Vidim, podjednako ste arogantni kao i vaš ujak. Nemate nimalo poštovanja…Mislim da to zaslužuje kaznu. Incarnaceus.˝, rekao je Snape. Moj štit, prozvan čarolijom protego je s vremenom oslabio pa su se u sekundi oko mene čvrsto obavili Snapeovi konopci. Nisam se mogla ni pomaknuti, a štapić mi je ispao iz ruke, Violet, Anna i ja smo bile potpuno bespomoćne.
Snape uopće nije obraćao pozornost na nas nego je sjeo za stol i počeo izvlačiti misli iz sita sjećanja….Tada je kao grom iz vedra neba Melody umarširala u prostoriju. ˝Pusti ih!˝, rekla mu je zapovjedničkim tonom, a on uopće nije reagirao, samo su mu se usnice izvile u onaj, njegov odvratni, podrugljivi osmjeh. ˝Jesam ti rekla da ih pustiš!˝, vikala je Melody. Tada sam osjetila neko bockanje u leđima. Bila je to Violet koja mi je s leđa u ruke gurala svoj štapić. Uzela sam ga i u tišini nastavila pratiti Snapeov i Melodyn razgovor (Snape je razgovarao-Melody je urlala). ˝…Gospođice Jones da niste Slytherin već bih vas ubio!˝, rekao je Snape, a onaj osmijeh nije skidao s lica. ˝Nemoj molim te..˝, Melody se nije dala smesti, a Snape se i dalje smijao. Pogledala sam prema vratima i tamo vidjela Brooke i Yasmine kako pažljivo slušaju svaku riječ.
˝…vi stvarno mislite da se možete suprotstaviti čarobnjaku poput mene?˝, pitao je Snape
Melody je spustila glavu, ali jasno se vidjelo da se sprema napasti Snapea. Nisam htjela da strada jer Snape je bio mnogo stariji i iskusniji od nje, pa sam naciljala Violetinim štapićem i viknula:˝Omami!˝, ali umjesto Snapea, čarolija je pogodila zid. Okrenuo je prema meni i pritom okrenuo leđa Melody, a ona je odmah iskoristila tu priliku i viknula:˝Crucio!˝, Snape se gotovo istog trenutka počeo previjati od boli…

Štafeta

Evo, ovu štafetu su na mene prenijele Anna, Melody i Violet i ja im na tome zahvaljujem.
Prvo ću napisati 5 stvari koje želim (n)ovoj godini:
- Želim proći godinu s 5
- Želim biti dobra na natjecanju iz kemije
- Želim pročitati 7. knjigu- Harry Potter i Sveci Smrtnici
- Želim nastaviti s pisanjem ovog bloga
- I za kraj želim da i vi nastaviti pisati zanimljive postove kao i dosad i svima vam želim puuuuno inspiracije

Sad ću napisati 6 stvari koje ne znate o meni:
- Idem u 7. razred i imam 13 godina
- Živim u Osijeku
- Samo 2 moje frendice znaju za ovaj blog
- Obožavam čitati, čitam svaku knjigu koja mi dođe u ruke
- Inače imam puuuno frendova i frendica i sa svima se družim
- Jednog dana želim živjeti i raditi u Londonu

I za kraj, štafetu prenosim na: Brooke Black, Daliu Summer, Irmu Delacour i CN. (Na njih prenosim štafetu jer mislim da su one jedine koje ju još nisu dobile).
PS: ZNAM DA SU POSTOVI POSTALI SMRTNO DOSADNI, POTRUDIT ĆU SE DA POSTANU BAREM MALO ZANIMLJIVIJI.




Post je objavljen 01.03.2007. u 15:14 sati.