Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Sunce...

Dragi mi se jučer vratio iz Italije (otišao je tamo u nedjelju navečer) pa mi je sada srce na mjestu. Osim toga jedan posao sam uspješno završila pa sad stvarno mogu mirno spavati.
Da, mogla bih. Mogla bih kad ne bi gledala gluposti prije spavanja. Sinoć sam pogledala Kosti i nakon toga Nestale, Vatrene dečke, čak sam počela gledati i Zaboravljeni slučaj, ali sam skužila da sam taj nastavak već gledala pa sam otišla spavati.
Nakon toga svega nije ni čudo što sam sanjala gluposti.
Prvo sam sanjala da smo mi (ne znam tko je još bio sa mnom) neki pozitivci, valjda agenti i čekamo negativce u zasjedi iza jednog čoška kuće (kao oni su trebali doći sa druge strane kuće) i odjednom vidimo da umjesto njih par stiže njih par tisuća. Mislim glup san.
Sanjala sam još i to da je nas par (opet ne znam tko su bili ostali) netko otrovao. Kao netko nam je podvalio kokain u cugu i sad mi kao čekamo da umremo (ne znamo točno kad ćemo umrijeti).
Pa sam onda sanjala da se moj pas (koji u stvarnom životu uopće nije njemački ovčar nego neki mješanac) igrao sa ostalim psima u bazenu i oni su se kao natjecali tko će prije preplivati bazen. Mislim, sve gluplje od glupljeg.
Ostale snove sam hvala bogu već i zaboravila, ali sigurna sam da je bilo još dosta bisera.
I šta da ja sad poduzmem u vezi svega toga?
I nije mi jasna jedna stvar, ako su farmaceuti uspjeli napraviti tablete za spavanje zašto onda netko ne napravi i tablete za lijepe snove? Ja bi im sigurno bila najvjernija mušterija.

Post je objavljen 01.03.2007. u 14:05 sati.