Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Intimacy (2001)

(r: Patrice Chéreau; originalni naslov: Intimité)

Baba puši mali kurac
Da je američki film možda bi dobila i oskara za glavnu žensku ulogu...

Volim ove umjetničke filmove.
Neko bi možda ovakvim filmovima prigovorio da scenama (neglumljenog!) seksa žele sakriti nedostatak, ili nepostojanje radnje. JA mislim da je to glupost! Treba poticati ovakve redatelje! Ovo je orginalna priča o tipu koji vara ženu s drugom ženom. Koliko ja znam nema baš puno takvih filmova... možda jedan, dva. A scene seksa? PA naravno, to je sastavni dio!
kako drugačije prikazati njihovo zbližavanje nego pravim scenama seksa, jer i njihove strasti su prave, ne mogu im se oduprijeti i to.

Jebi me!
Klinč

Šteta je samo što se redatelj nije potrudio naći malo mlađu i zgodniju glumicu, svaka čast ovoj gospođi ali vjerujem da bi i neka jedva punoljetna ukrajinka odradila isti posao a bilo bi ljepše za oko. I šteta što nije uzeo Rocca Siffredija za glavnog glumca nego ovog nekog jadnika s malim kurčićem koji ne napravi baš puno, a i sam glumac baš i nije u formi čini se, jer kad ga ubaci u gospođinu vaginu samo se nalegne na nju i udri... minutu i pol. Nema tu mijenjanja položala, šamaranja po guzici, svršavanja po licu i drugih stvari koje bi oženjeni čovjek radio sa svojom ljubavnicom.

Ali vidi se da je redatelj iskusan pa je i ovako jadne scene uspio prikazati uzbudljivima. Tako da je film, uz obvezno premotavanje dosadnih dijelova gledljiv.

Ocjena: 6/10 (5+ zbog poticaja, bolje da se snimaju ovakvi nego ...)






Post je objavljen 02.03.2007. u 23:05 sati.