Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifewithlove

Marketing

Nema naslova...

Pa people ja sam mislila da je vrijeme gripe prošlo ali zajebheadbang jučer sam dobila temperaturu i grlo me tolko boljelo da sam jedva gutala...ima tu dobrih i loših strana...dobre nejdem u školu,ne pišem test i nemrem dobti loše ocjenesmijeh a loša strane nemam se s kim zajebavat,i malo mi je dosadno...neznam više što da vam pišem...a evo ideje,ja obožavam sms-ove pa evo vam par fora...kisscerek
1.Iz očiju suze kaplju,usne tvoje ime šapću,a srce boli stoga sto te ludo voli!!!
2.Osjećam tvoje disanje i miris tvoge tjela,osjećem tvoj dodir,pružam ti ljubav svu,osjećam da me ljubiš,a znam da nisi tu!!!
3.Kad sam bio mali rekli su mi stariji da su med i mlijeko dvije najslađe stvari.Sad kad sam ja stariji shvatio sam da ima nešto slađe,a taj netko si ti ljubavi moja!
4.Dugo,već dugo te promatram pokušavajući otkriti neku tvoju manu i konečno sam uspio!Anđele,pa ti nemaš krila!
5.Ako me voliš,ne pričaj to nikome.Ako me želiš,ne daj me nikome.Ako me ljubiš,ljubi me nježno.Ako ni jedno od toga nije vrati mi srce,oprošteno ti je!!!
6.Nikad nikome ne reci gdje te boli!Nikome nikad ne reci koga ti srce voli!Jer ljudi zli,ranit će te tamo gdje najviše boli i oduzet ti onog kojeg ti srce najviše voli!!!
7.Kad pročitaš ovu poruku,ti pomisli na mene,kako me srce steže.Odkad tebe znam sve me za tebe veže.Tvoje ime u srcu nosit ću i dok živim tebe voljet ću!!!
8.Kad osjetiš najteži trenutak u životu,kad izgubiš povjerenje u samu sebe sjeti se bar tad da netko misli na tebe!
9.Imam u životu sve što se kupiti može,jedino ti nisi tu ali te čuvam ispod kože!
10.Puno toga želio bi tebi reći ali rijeći sad u grlu stale su...Ti me topiš kao led...Pogledom kao da mi želiš raći kao da razumiješ što osjećam ja sad i znaš da ljubav će uvijek stanovati tu...sve što kažem je-ljubi me!
11.Dodirni me kao meka pahulja,zagrli me kao moja košulja...Izbriši trag mojih nemira-umrijet ću bez tvog dodira.
12.Dođi da ti nešto šapnem u usta,možda nađemo zajednički jezik!
13.Kad te tuga slomi,kad te srce boli,pročitaj ovu poruku i vidi tko te iskreno voli.
14.Ako zadržiš ovu poruku-voliš me.Ako je ignoriraš-obožavaš me,ako ne odgovoriš-ne možeš bez mene...
15.Je li grijeh što te želim sveki tren i što mi je pogled zaljubljen.Ako je grijeh to,Bog nek oprosti srcu koje je cijelog čekalo nekog kao što si ti!
16.I kad nas tisuće kilometara budu razdvajale,kad najmanje misliš na mene moje će oći gledati u daljinu i vidjeti samo tebe.
17.Jednom se rađa,jednom se diše,jednom se voli i nikad više!
18.Ako si daleko ništa ne smeta,ljubav ostaje vječno i da si nakraj svijeta!
19.Kad se poklope kazaljke na satu i kad otkuca,ti zatvori oči i stisni ih jače i sjeti se onog tko zbog tebe plače!
20.Volio bih da sam droga,da me ubrizgaš u vene pa da sam stalno uz tebe!
21.Dok gledam u zvijezdano nebo shvatih da najsjajnija zvijezda i nije tako daleko.Dapače siguran sam da je upravo uz mobitel!!!
22.To nije san,to nije java,to je samo moja zaljubljena glava.
23.Ako je grijeh što te volim neka mi se to nikad ne oprosti!
24.Kad more zavlada kopnom,kad u pustinji padne snijeg,kad se ledenjaci otope,kad usred noći zasja sunce ni tad te neću prestat voljeti!!!
25.Kad vidiš pticu u visokom letu,sjeti se mene u dalekom svijetu i shvati da nikog nećeš naći da te voli kao ja!
26.Volim te,želim te,a nemam te!
27.Srce moje kuca jako,samo se prava ljubav može zvati tako,takvu ljubav nema svatko,ona ne traje kratko.
28.Ima nešto vrijednije od zlata,to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nešto u noći što blista,to je naša ljubav iskrena i čista.
29.Ovo malo duše što u meni diše,sve ću tebi dati da nemam ništa više.Lomilo me život,varali me ljudi,sad mi ljubav treba,ti mi ljubav budi.
30.Ako primiš ovu poruku duguješ mi poljubac,ako izbrišeš zagrljaj,ako ne odgovoriš duguješ mi izlazak,a ako odgovoriš duguješ mi sve,izbor je tvoj!!!
31.Zvijezde trepere ja sam tu i tiho ti šapćem i love you.Pričaš mi priće i glas ti je tih,a ja ti nježno šapćem ich liebe dich.
32.Meni nisu potrebni ljudi,meni nisu potrebni sni,meni je potzrebna ljubav,meni si potreban ti.
33.Ne traži sunce da uvijek sja ne može postoji noć.Ne traži da vječno živi,ne može postoji smrt.Ne traži od mene da ne volim,ne mogu postojiš ti.
34.Sve je noćas za ljubav stvoreno,samo su tvoje usne daleko i zato sklopi oči jer ću ja anđele moj u tvoje snove doći i ljubiti te cijele noći.
35.Gusari bi mi zavidjeli kad bi znali koliko si ti vrijedno blago.
36.Želim te vidjeti,želim te ćuti,želim te dodirnuti,želim te poljubiti,a od svega želim da mi se sve želje ostvare.
37.Duga bi bila priča o čežnji,toliko duga koliko trebam te,a zar su potrebne tisuću riječi kad su dovoljne samo dvije:VOLIM TE!
38.Tvoja ljubav je kao potok što iz raja teče,zbog tebe mi je život pun sreće.Šaljem ti poljubac slađi od meda,ti si ono što mi u životu treba!!!
39.Ako poželiš srce ja ću ti ga dati,ako poželiš družicu uz tebe ću stati,ako poželiš san kroz snove ću ti proći,a ako ja poželim tebe hoćeš li mi doći?
40.Cvijeta ruža usred žita,ljubim onog koji čita,ljubi i ti onu koja šalje pa da ruža cvijeta dalje.
41.Ako kažeš da ćeš me ostaviti,moje ćeš srce pokvariti,a ako kažeš da ćeš u daljinu poći moja duša i srce bez tebe neće moći.
42.Urezala sam tvoje ime na drvo,drvo se srušilo,napisala sam tvoje ime na staklo,staklo se razbilo,napisala sam tvoje ime na val,ali val ga valu dao,zato urezah tvoje ime u srce svoje.
43.Ako zaspim sanjat ću te,ako sanjam vidjet ću te,ako te vidim zaljubit ću se,ako se zaljubim,poljubit ću te,ako te poljubim zavoljete ću te!Što da radim?
44.Spustila sam suzu u ocean,kad je pronađeš prestat ću te voljeti.
45.Ciao,moje slatko biće,trebam te kao alkoholičar piće,trebam te kao narkoman drogu,želim te jer me obaraš s nogu.Nije ovo obična fraza jer si odavno moja maza!!!
46.Jedini si koga volim,jedini si komu se nadam.Nada umire posljednja a moja će ljubav kad i ti ljubavi.
47.Naučila sam 10.Božijih zapovjedi i nađoh se u strašnoj bijedi jer 10.zapovjed kaže:ne poželi ništa tuđe a ja sam poželjela usne tvoje da budu zauvjek moje.
48.Tvoj pogled magije,tvoj glas-melodija,tvoje tijelo-moja fantazija,moje misli grijeh,tvoj poziv-išćekivanje,naš susret-ostvarenje sna.
49.Krenem jutros i naiđem na jedan V.Idem dalje kad ono slovo O.Nastavim dalje,kad ono prođu L i M a između njih I.Poslije pokraj mene projuri E,a ispred njega T.Kužiš kaj ti pričam?
50.U tamnoj noći ja ću doći,da zajedno možemo poći u duboka mora snova,jer naša je ljubav nova,kao da nad sobom nema krova.


Post je objavljen 28.02.2007. u 15:40 sati.