Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

KRATKO JAVLJANJE

28.02.2007.g.

ODANOST

Odanost je velika vrlina
koju danas sve rjeđe susrećemo. Ovih par dana, dok je moje računalo bilo neupotrebljivo, vi vjerni ste mi svojim upornim porukama dokazali da odanosti ipak još uvjek ima i zato vam hvala. Nadam se da ću od sutra opet redovito pisati svoje postove i s velikm veseljem čitati vaše postove. Ovo je testni postić. Većinu toga sam sredila i očistila, ostaje mi da vidim hoće li i ovo crvenilo s mog bloga i iz komentara nestati.

Sve vas volim i jedva čekam da se sve opet "unormali". Ja sam vaga i ne volim izvanredne situacije, a ovo s kompom je bilo baš to, izvanredno stanje...

Vaša Irida

Sjećate se nedavne akcije na mom blogu, za operaciju očiju Zorana Oštrića, glavnog tajnika stranke zeleni za zagreb. Dobila sam od njega pismo zahvale, pa ga objavljujem zbog svih koji su se uključili u tu akciju. I ja svima još jedanput zahvaljujem. Pročitajte i Zoranovu osobnu zahvalu.

POZDRAV!

Evo danas sam, uoči skupštine, navratio u stranku, pa koristim priliku da pošaljem pozdrav svima, i zahvalu svima, koji su mi izrazili potporu povodom operacijie oka na kojoj sam bio!

Oko se oporavlja normalno, bit će potrebno oko dva mjeseca da se stanje stabilizira, tada će se vidjjeti, da li će mi mbiti potrebna pomoć zakorekciju vida na opereiranom (desnom) oku, u vidu leće ili naočala. Na lijevo oko, na koje vidim slabo, potrebna je leća, a za koju godinu također operacija presađivanja rožnice, jer izobličenje (keratokonus) napreduje. U međuvremenu ću valjda imati i zdravstveno osiguranje!

Sada vidim da nesno oko još mutno (naravno, daleko bolje negho prije, kada sma vidio samo obrise!) i, čitati ili gledati TV ili ekran računala ne mogu, a nakon nekog vremena počne boljeti pa ga pokrijem. Kada sam vani, moram ga pokriti da gazaštitimo od vjetra, prašine isli. Služim se naravno lijevim okom normalno. Pisati mi je znatno olakšano zato, jer znam slijepo tipkanje! :)

Postepeno ću se opet angažirati u stranci. Žao mi je, što su neke aktivnosti morale biti odgođene (kamenolomi!). No eto pripremljena je Glavna skupština, napravljen je bilten…

Mir i dobro,

Zoran Oštrić
glavni tajnik


Post je objavljen 28.02.2007. u 10:41 sati.