Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Ženska ejakulacija

Evo mene nakon duže pauze, uzrokovane svime i svačime, a naročito time što sam zajebana pa mi stvari dosade :D.
Da bih vam se malo umilila, jedna uvijek zanimljiva tema. Da i ne spominjem da neki dvoje je li to zapravo tema u sferi znanstvene fantastike.

Teorijski dio

Dakle, najbolje da studiozno počnemo pregledom literature. Koji ćete morati obaviti sami. Postoji puno zanimljivijih stvari od toga da je eto nekoć davno neki znanstvenik mislio da je otkrio ženski ekvivalent muškoj prostati. I izazvao lavinu proučavanja ženskog ejakulata, njegovog kemijskog sastava i mogućeg podrijetla. Na kraju se sve svodi na jednostavnu opreku: jedni misle da je ženski ejakulat nešto sasvim posebno i još ne sasvim poznato, a drugi da je to jednostavno mokraća.

Praktični dio

A. Ne miriši kao mokraća. Nema okus kao mokraća (da, probala sam da usporedim, moja je znatiželja neutaživa :D). Prozirno je. Meni se, recimo, nakon ejakulacije redovito piški. Te su me činjenice nagnale na zaključak da je ipak riječ o nečemu drugom.
B. Toliko je dobro i uzbudljivo da nemam nikakvih problema ni s pristupima koji kažu da ejakulat nije ništa drugo nego mokraća.

Povod

Primijetila sam da se ženska ejakulacije često doživljava kao neka vrsta trofeja. Kao, tak joj je dobro bilo. Pa bi bilo dobro upozoriti da mehanizam ženske ejakulacije nije fiziološki istovjetan muškoj ejakulaciji. Sama ejakulacije kod žena čak i ne mora biti (dapače, često nije) povezana sa svršavanjem, više s velikim uzbuđenjem i stimulacijom određenih u to vrijeme nabreklih dijelova. Tako da ejakulacija ne znači nužno bolji, snažniji ili duži orgazam. Ali, da, može značiti veće uzbuđenje. I vrlo uzbudljiv osjećaj pri svakoj kontrakciji.

Izvedba

Recept je sasvim jednostavan. Dakle, želite li doživjeti da cura ejakulira prigodom seksa, uzbuđujte ju, ali joj ne dajte da svrši. Naravno, pretpostavljam da je jasno da će se to puno lakše izvesti u nekoj malo dužoj vezi. Naime, žene su zbog razno raznih faktora tako izdrilane da će najnajnajčešće zgrabiti prvi orgazam koji im se nudi i biti jako nadrkane ako im prestanete raditi nešto što im paše, usporite tempo ili slično. Još je uvijek uvriježeno glupo mišljenje da se žena „penje“ do orgazma ko da je alpinistica, ne daj bože da trenutak zastane jer bi mogla past i ne svršiti. Samo ako je apsolutno sigurna da će u svakom slučaju svršiti bit će dovoljno opuštena da ju uzbudite koliko je potrebno (i pod time ne mislim na onu žensku egodigašicu: ma morala sam se suzdržavati da ne svršim).

Ok, povratak na recept, naravno, kao što sam napomenula već jedno milijardu puta, potrebno ga je individualizirati. Pazite da imate dovoljno vremena, volje, da ste odmorni, i ne radite pritiske tipa večeras ćemo tebe, draga, dovesti do prskajućeg orgazma. Hm, sad sam shvatila da imam maleni problem: ne znam kamo da u ovaj recept ubacim penetraciju. Bojim se da će mi tu morati pomoći moje strejt čitateljice, naime, osobno sam doživjela ejakulaciju samo sa ženama, a pružila sam ga u situacijama kad curu zadovoljavam rukama i/li ustima. Uglavnom, teško je to nešto što se može planirati, ponovno, ejakulacija se ne mora dogoditi svaki put, ako je jednom bilo pa drugi puta ne, to nikako ne znači degradaciju.

Situacija u kojoj možete očekivati ejakulaciju: užasno ste napaljene (napaljeni), ljubite se još malo, dirate… U trenutku kad stavite ruku curi na klitoris, on (klitoris) mora biti veeeliki. Ako nije, samo lagano mazite i ljubite se s curom. Pritisak na klitoris bi čitavo vrijeme trebao biti prilično lagan, ali ne i neosjetan (da, puno je veća šansa za uspjeh ako curu već dobro poznajete), ali bi se uzbuđenje trebalo pojačavati. Kad je sve maksimalno naraslo, cura jako reagira i na najmanji dodir, uvucite prst u nju, pritišćući pri ulasku i izlasku stjenku rodnice (tamo gdje bi trebala biti g-točka). Nikako nije riječ o oponašanju pentracije, prstom treba tako upravljati da se uvlačenjem i izvlačenjem (jagodicom) pritišću osjetljiva područja. Ako vam se zvijezde nasmiješe, ovo bi trebalo dovesti do ejakulacije pri svakom pritisku, sa ili bez svršavanja. Želite li upotpuniti doživljaj, prislonite usta na klitoris. Nemojte biti prenasilni i bit ćete nagrađeni u najmanju ruku eksplozivnim orgazmom. U najbolju ruku praćenim ejakulacijom.

Naravno, ovo nije jedini put, kao što ne pali ni kod svake cure. Kod nekih je sve skupa puno lakše, neke ni ne dožive ejakulaciju ikada u životu. Ovo je recimo, barem po mom iskustvu, dobar način da curi priuštite izrazito snažan osjećaj (i prije samog orgazma). Pri čemu je sam taj osjećaj puno važniji od toga je li ona ejakulirala ili ne.


Post je objavljen 27.02.2007. u 19:04 sati.