Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hiphopandrap5

Marketing

Ajmeeee!!!!!

poludit ću ova zrilička će me totalno dovest do ludila. cijeli dan mi nešto sere, imali smo blok sat i cijelo vrijeme me opopminjala, a nisam ništa posebno radila isto ko i ostali malo sam pričala.
najbolje mi je ovo šta je danas meni i antoniji rekla:"nije vam ugodno biti neznalica"
ali neda mi se sada o školi (samo da kažem da sam sutra nadrapala, moram ići na razgovor kod razrednice!!!!)

ajme meni poslije škole smo išli u parkićsmokinpartydead
palili smo davidove i anine bilkježnice i korektor, došo nam je jedan tipac i tamo nam je srao kako mi palimo park... i zapalila mu se tenisica trevor je zaključio da mene napaljuje stablorofllud(duga priča)
i sada smo ja i antonija išle kuća, rastale smo se bla bla... i vidjela sam svoje frendove sa turnića i rekli su mi da idu zajebavat ljude. jednom filipu su zamotali nogu i dali mu štake (ah nismo ni mi daleko-vrapče!!!) i išli su preko semafora. bilo nas je jesno deset, jedan mu je nosio torbu jedno trojica su ga držali, a mi svi ostali smo se ful raširili i hodali po cesti užaaaasno sporo, svi su nam trubili!!! mene su uvalili u to tako da zauzememo što više mjesta, i onda su mene išli dopratit do kuće i vidjeli su jednog tipca koji je imao ful tamne naočale i odlučili su ga zezat jer su mislili da je sljep, radili su mu neke grimase a ispostavilo se da čovjek normalno vidi i zvao je policiju(tako je barem rekao, vjerijatnon nas je htjeo zastrašit), oni su brzo otišli na šesticu, ja kući i sada sjedim pišem post, polako ga privodim kraju i to je to

p.s. neda mi se stavljat slike, možda kasnije
pozzzz
vaša Dea@-----cerekthumbupsmokinparty
komentiraj te me

Post je objavljen 27.02.2007. u 14:50 sati.