Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraillegal

Marketing



Ovdje možete poslušati pjesmu-

Beautiful liar


Beyonce se ostvario san koji sanja već godinu dana. Snimila je duet sa Shakirom!

Video spot za duet Shakire i Beyonce, snimljen je prije nekoliko dana i trenutno je u završnim fazama izrade. Beyonce i Shakira izjavile su 'da su međusobno oduševljene suradnjom'.
'B'Day' – De Luxe Edition' na kojem će se pojaviti ovaj duet, biti će objavljen u prvim danima travnja. Izdanje će činiti 2 CD-a i jedan DVD. Na dvostrukom CD-u kao dodaci naći će se 5 pjesama na španjolskom jeziku, četiri u izvedbi Beyonce, a jedna kao već spomenuti duet sa Shakirom. Na DVD-u naći će se pet novih video spotova: 'Beautiful Liar', 'Upgrade U', 'Green Light', 'Freakum Dress' i 'Get Me Bodied'. Ovim hrabrim glazbenim izletom, Beyonce je postala prva velika svjetska glazbena zvijezda koja je, sa za nju tipičnog engleskog jezika, snimila pjesme na španjolskom jeziku – i to s odličnim izgovorom.
Beyonce je rekla kako ju je Shakira nadahnula za snimanje španjolskih verzija njezinih najvećih hitova, a pomogla joj je i u točnom izgovoru španjolskih riječi.
I Shakira je bila puna hvale kada je riječ o Beyonce: 'Ona je jedna od najljepših i najboljih žena koje sam upoznala u životu.

Ovdje možete pogledati video spot-

"BEAUTIFUL LIAR"-ViDEO





Post je objavljen 27.02.2007. u 12:26 sati.