Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

I am no superwoman . . . And I'm not crazy . . . Ok, maybe a little bit

Tipičan dan... Sve u svemu jako sam sritna! Zašto? Khm, khm... Zaboravite. Ne znan ni ja zašto san sritna al san sritna. To mi je zapisano u genima, zvijezdama i ostalin stvarima di već može biti zapisano =)

Ima jedna kul knjiga... Zove se Property of blood prevedeno na hrvatski Plava krv (nije doslovan prijevod, ali mislim da Vlasništvo krvi ne bi dovoljno kul zvučalo... možda Krvno vlasništvo? Ma ne...) Uglavnom, knjiga je zakon! Jea. Psihički krimić o otmici grofice i razno raznim aferama unutar njene obitelji uz lascivne i nadasve brutalne prikaze psihičke i fizičke torture kroz koju je prolazila za vrijeme otmice. Naravno, našlo se tu i nekih međuljudskih odnosa... Jako jako zanimljivih.

E, zamislila sam savršeni odmor... Da! I baš je savršeno. Ne uključuje seks, drogu i rock'n'roll za divno čudo. Ne uključuje ni superultramegakvazikul tulume, niti neke pijanke uz puno puno orgijanja (*LOL*), a ne uključuje bome ni romantične šetnje uz more ili večere uz svijeće. Uključuje samo mene i moje trenutno stanje duha uz nekoliko čašica koktela kao što su Sex on the beach ili Bloody Mary... Definitivno bih radije bila uz more nego u planinama, ali recimo da mi ni alkohol na skijalištu ne bi bio odbojan (iako se meni često ne da skijati pa me ćaća ne kuži) Dakle, volila bih se izležavati uz mogućnost da kad mi se god prohtije mogu imati neku aktivnost... Od rock koncerta do onoga što me najviše upotpunjuje - sporta... Naravno. =) Zanemarite ovo. Još kad bih vam detaljno opisala sve što bih sad tila u ovom trenutku i kolko bi se spasila da mogu iskočiti iz ove sive svakodnevice... Vjerojatno bi otišli do onog malog iksića u gornjem desnom kutku i pobigli glavom bez obzira ne vraćajući se nikad više. Možda i ne biste tako postupili... Možda bi me stavili u favorite... (to uvijek možete... postupak je jednostavan. Add to favourites) Nda...

Idem dalje. Hodam po onim istim prostranstvima gdje sam nekad bježala. Sada se samo želim vratiti. Natrag u vrijeme koje sad izgleda poptuno besciljno. Onda sam lutala kroz život tražeći ono čega nema. Uvijek sam gledala koliko je situacija riskantna i koliko vrijedi riskirati... Da, neke stvari sam zajebala zbog tog... Ali iskreno? Nije me briga. Bilo pa prošlo. Samo se s vremena na vrijeme volim prisjetiti propuštenih prilika koje me na neki čudan način ustvari razvesele... Iako su propuštene. Drage su mi. Čudno je to. Jako čudno.

Računala sam neki dan masu Sunca... I zadatak je bija tako jebeno dosadan... Onda mi je naglo postalo zanimljivo... I skužila san =) Masa Sunca jednaka je brzini na kvadrat puta uadljenost kroz gravitacijska konstanta Zemlje. I dobijemo konačan rezultat. I rezultat uopće nije fensi. Nekako je previše jednostavan. Ne zvuči ono astronomski zvjezdano veliko i vrtoglavo kako bi čovik pomislija kad čuje frazu masa Sunca...

Eto ga. Idem ja... Ne znam kad i ne znam gdje... Ići ćemo istom stranom ulice =)
Pa se prema tome valjda vidimo. A ako ne... onda se čujemo. Ako ni to, onda ciao bellissimi!


Image Hosted by ImageShack.us

PEACE .

Post je objavljen 27.02.2007. u 23:57 sati.