Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Grešnici

Je li grijeh 'uzgojiti' duuuuugu kosu,a ne ošišati je? :D

Je li grijeh imati priliku i ne iskoristiti je?

Biti deseti,a znati da je falilo malo sreće ILI znanja da budeš deveti (i prođeš dalje). Malo,jako malo. I kako si to oprostiti? Naravno,nije kraj svijeta,proći će me (nas) ta tuga,ali kad znaš da je falilo taaaako malo,a toliko smo se trudili.
I sad me najviše strah da će se to priljepiti za mene. Znam,paranoična sam,ali ja imam osjećaj da ću sad uvijek biti prva ispod crte.

Osim na prijemnom. :D Jer oko toga svi rade,po meni,preveliku galamu i mislim da uopće nije tako težak,da ne može biti. Pa,ono,znam ljude koji su se upisali i nemaju tri ruke, s ovog su planeta!
Al glavno da se ja svake subote dovučem do one odvratne škole i slušam tri tete kako mi predaju redom: filozofiju, povijest i hrvatski. E,hrvatski... Žena me oduševljava. Kaže ona nadobudno: 'Ja sam vam pripremila kratki pregled književnosti!' I super. Dva sata,dva školska sata,mi smo obrađivali KRATKI pregled književnosti Grčke! Do Rima smo došli!
I,da,žena je alergična na prašinu,smeta joj kreda! Ja ću onda na veterinu! :D

I slavit ćemo rođendan I,S,N i ja skupa! To se jučer odlučilo. I bit će disco-trash rođendan s ama baš NITI JEDNOM cajkom. NIti jednom. Al,ono,ništa,nula. Ni spike: 'A daj,to je s maturalca,daj samo dio...',neće proći! Ništa! Ja na svoj 18. rođendan ne želim čuti to,oprostite,ali smeće. Jer su mi se zgadile u subotu i to nije muzika. K'o želi to slušati,ne mora doći ili neka si snimi na mobitel i zaključa se u wc (sa zvučnom izolacijom) i pušta si to (zafaljujem kolegici I. na ideji). Nema više pokoravanja masi,i njenom (užasnom) ukusu. A-a. Ne na mom rođendanu!

A koliko je to uopće bitno raditi ono što voliš? Možeš li raditi nešto cijeli život,a željeti raditi nešto drugo,ali za što nemaš hrabrosti? Može li se tako živjeti?

I jeli smo jučer I i ja sladoled. I kad smo ga pojele,zaključile da nam nije dosta. I da mi onu kanticu cijelu. I da smo na Braču. I da je ljeto. I da poslije idemo na plažu. Ili na Bol. :D Ljeeeeeeeeeeeto!

Proljeće.

Post je objavljen 26.02.2007. u 09:34 sati.