Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xanadoo

Marketing

jebeš život i sve kaj ide uz njega

evo pišem i ja novi post. kaj bu svima srce na mjestu. svi koji žele sa mnom van nek se jave jer je drugi tjedan roditeljski. imam 5 kulji. samo. tolko sam valjda imala u cijeloj osnovnoj. mogu se oprostit od PMF-a. i od akademije jer ih malo primaju. na kraju bum u onom kontejneru kaj mi ga petra nudi. on je u lepoglavi pa nisam doma tak da nije bed. beeeeeeeeee.....
u subotu sam bila s irinom vani. kak ja tu curu volim. kasnije je došla i sara. to vam je komad........ irina je nacrtala kosicu jednog dečka. ima dugu kosu. bar je imal. lepo je ona to nacrtala. cura je talent.
već 2 tjedna sam u braku s lorenom. i već dva tjedna sam slobodna :-) čula sam da je dečko pričal okolo kak mu je jedino bitno da me dobro izjebe i ostavi. prvo mu nije uspelo al drugo je.
i još nekaj. JA SAM ZALJUBLJENA!!!!!!!!!!!!!!! beeeeeeeee bangbangbangbang on je stajal par metri od mene a ja sjedila na drugom i......... nisu bitni detalji. pogledala sam ga i skužila da i on nas gleda i da mu se ne sviđa kaj vidi. to je dobro s jedne strane, a s druge bi bilo bolje da nije bil tam. al jebiga. moram ja nekak zasrati. irina je rekla da je zgodan :-) mislim taj koji mi se sviđa. neznam kaj više pisat. dajte napišete u komentarima kaj da pišem u sljedećem postu. nemam ideja opće.
ajd pozzzzzzzz
pusek

ovo je irina risala. kosica jednog dečka koji je slučajno iz lepoglave:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 27.02.2007. u 02:45 sati.