Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

I jos jedan post...

Dobar dan/noc svima.
U ovom postu sma se mislio osvrnut na ove nove komentare koji su mi osvanuli preko vikenda dok me nije bilo, ali ne bih se htio spustati na tu razinu i vracati istom mjerom. Pokusat cu ostati iznad toga i to, kao i brojne stvari dosad, zanemariti...

Umjesto osvrta, opet cu vam malo vaditi mast time kako sam bio u Slavoniji :D
Vec sam rekao da sma imao dva bozanstvena rucka, ali mislim da ste sada spremni da saznate i sta. Prvi dan je bila muckalica, nesto prezakon. Puno bolje i od mojeg gulasa, koje su neke osobe probale... A u nedjelju je bila domaca juha, pire, dinstani grasak i ROSTILJ. A na rostilju dva batka (piletina se moze jesti i van rostilja, zato je nije bilo puno), 4 pljeskavice (cetvero nas je u kuci -_-) i hrpa svjeze slanine. Naravno svi smo zaobisli piletinu i hamburgere i bacili se na slaninu. Bila je predobra.
A druga stvar koju sam vam htio reci je da sam kuci otisao sa torbom teskom oko 2-3 kilograma, a vratio se sa torbom teskom 20kg. E tu razliku od 15kg i vise je cinila hrana. Morao sam se opskrbiti za sljedecih mjesec dana :d Ponio sam domace susene kobasice, slanine i vrata. Tetka mi je dala i sudzukice. Posto to ne jedam tako cesto bolja mi je od kobasice. nazalost kulena jos uvijek nije bilo, nije se osusio. Tek poslije Uskrsa.

Danasnji dan je bio pregenijaln. Konacno su mi zavrsili ispitni rokovi, poceo novi semestar, spavao sam duze od tri sata i fino se odmorio. Imao zanimljivo predavanje na faksu, posjetio nas prf Cadogan, poznati arheolog britanske skole i pricao nam o svom zivotnom radu na Kreti. Poslije toga sam otisao na pivo :d Predobra spika, predobro zajebavanje. Cak sam i pohvaljen. Frendica mi rekla da sam joj pruzio najbolji ulet u zivotu :p Prepoznat ce se ona :roflmao: Sve se moze kada se znas posteno zafrkavati (htio sam napisati zajebavati, ali primjetio sam da previse koristim tu rijec, pa sam nasao neku ekvivalntnu). Poslije toga sam dosao kuci, natocio si punu kadu vode i uzivao. ;pzda zvuci gay, ali bas me briga, uzivao sam dobra dva sata. A zatim dodjem na net i vidim novonastale komentare. Malo mi je pokvarilo raspolozenje, ali brzo me to proslo. Za nekih 10 minuta. Rekao sam da necu o tome, pa cu se toga i drzati. I zato cu na ovom mjestu zavrsiti.

Uzivajte mi svi :hug:

Post je objavljen 27.02.2007. u 01:16 sati.