Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Laundry ninja

Sutra u vrijeme objave članka, stajat ću u nekoj ninja pozi s malom sprticom robe i praškom na vratima sobe i čekati da se the baba skupi i ode vani. Moram oprati donju robu. Skupilo se. Poželite mi sreću da se ne vrati prije nego pranje bude gotovo, jer će biti gadno, da. :D
Ne bi se trebala brzo vratiti, a ako se vrati, nekako ću prekinuti pranje i izvući napola opranu robu i onda se mučiti nad kadom.
Alpski svježe. Koja ironija. Da je ovo posuti po Alpama, baš bi bilo svježe. Svježe od povjetarca koji nosi miris mrtvih životinja i usahlog bilja.
Mislim da ću staviti na 30°C i na raznovrsno jer bih htio sve odjednom. Ovaj tjedan je bilo puno ninja posla. Nadam se da će se oprati i mrlje od krvi i mozga.

EDIT (09:00): NINJA HAS FAILED TO COMPLETELY WAKE UP AT THE DAWN. NINJA REGAINED CONSCIOUSNESS FEW MINUTES BEFORE 09:00 WHEN THE BABA HAS ALREADY BEEN OUT OF THE TEMPLE FOR AN UNKNOWN AMMOUNT OF TIME AND THEREFORE, THE JOB OF STARTING THE LAUNDRY ENGINE WAS TOO RISKY BECAUSE SHE COULD RETURN AT ANY TIME
NINJA DISHONORED eek THE TEMPLE. NINJA WILL BE PUNISHED BY DOING LAUNDRY IN A BATHTUB.
headbang


Post je objavljen 27.02.2007. u 05:30 sati.