Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabeshtija

Marketing

Što ima novog?

Za početak, danas je počeo i posljednji VIII. semestar. Znaći za 4 mjeseci sam apsolvent, a do diplomskog moram položiti još 17 ispita yes. Kad smo kod toga, dragi mi je diplomirao prije tjedan dana kiss. Nadam se da će mu potraga za poslom biti uspješna. U petak je bila i proslava sa mnogo uzvanika i bila je super party.
Prošli tjedan bili smo u Muzeju za umjetnost i obrt na izložbi Leonarda da Vincija Codex Atlanticus i još nekim izložbama i bilo je super. Nacrti i modeli su impresivni, ali bezvezni su posjetitelji koji malo predugo čitaju prevedena objašnjenja nacrta i modela. Ta zadržavanja bi se još i mogla tolerirati da nije bila tolka gužva tako da su nepotrebno nastajali zastoji i guranje u prolazima rolleyes.
Osim kulturnog uzdizanja, uzdizali smo se i sportsko, recimo. Frendica, dečko i ja smo bili u subotu na tekmi u Maksimiru (Dinamo - Hajduk, za one koji još ne znaju) i bilo mi je baš ok. To je bila prva dinamova tekma na kojoj sam bila yes. Bili smo na istoku i to je ok jer smo mogli vidjeti koreografiju BBB-ovaca koja je za razliku od igre, bila impresivna thumbup. Ipak, sljedeći put idem na sjever da se moje srce vatreno ne osjeća ko budala kad poželi pošteno navijati wave. I da, prošvercala sam u grudnjaku upaljač za dečka, no svoje labelo nisam htjela iz inata jer mi je to debilno da curama otimaju njihova labela (pogotovo od višnje namcor), stoga, morala sam ga bacit, pa sam samo labelo istgnula iz „kutijice“ i spremila ga u vrećicu za papirnate maramice a bacila sam samo „kutijicu“smijeh. Srećom, doma imam nekoliko potrošenih labela pa sam otrgnuti dio nasadila na potrošeni i sve super!
Što još ima novo? Paaaa, 2007. se sprema baby boom, a o tom neki drugi put...


Post je objavljen 26.02.2007. u 18:06 sati.