Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 19. - Ugljikohidratni dan


Danas smo isprobali "palačinke" za čiju izradu postoji recept u The Kuharici. Za početak, to nisu palačinke. Naime to je ono što mi zovemo
omletom, a ameri pancakes. Ali i prethodna rečenica je laž. U omlet inače ide jaje, mlijeko i parmezan. Pogađate, ništa od toga nije išlo u njega. Išle su dvije vrste brašna, kisela voda, prašak za pecivo i blanširane gljive. Sve bi bilo dobro da tijesto nije bilo toliko
bezukusno.
Stoga...

Ocjena:2 Jedem samo ako moram.

Observacija:
Kada smo kretali sa dijetom, mislili smo da će ugljikohidtratni dan biti dan kojemu ćemo se veseliti. Tu su bili kolači, tu je tjestenina koju volimo... Sve je to i dalje istina, ali kolači ne mogu popraviti jednoličnost tjestenine sa paradajzom i paradajza s tjesteninom, pa da su superkalifradžilistični. Sada je ugljikohidratni dan onaj dan od kojeg nam je muka kad nam dolazi.
Zanimljivo je to kako roditelji kojiput znaju više od nas :) I tako se ja jadam svojoj majci kako nam je tjesteninski dan postao odvratan, da je sve jednolično i tako to, kad se ona sjeti da sam volio jesti krautcvekle. Sljedeći ugljikohidratni dan će to da bidne.

Savjet dana:
Hmmm... Ovako odvratno jelo se poboljša do jestivosti ako se doda kečap ili nešto slično. Ja sam si dodao ajvar, ali nisam siguran koliko je to bilo u duhu dijete.

Post je objavljen 26.02.2007. u 11:24 sati.