Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Treća Godina Života

Evo, konačno smo Siram i ja završili ovu promjenu. Trebalo je vremena, i ja sam joj do neba zahvalan! :) Rekao sam joj da ću joj kupiti brod. Naime, ona gradi brodove. One velike, prekooceanske. Nadam se da neću bankrotirati za kupiti joj jedan. Hvala Siram. Jako puno!

Dakle, ovako je sve to nekako izgledalo u mojoj glavi. Ima još jedna ideja koja će, mislim, zaživjeti u toku današnjeg dana, međutim, o tom potom, jer se sve ovo jako odužilo. Prošla su 02.00 a radi se ujutro.

Tipkamo se još danas, naravno uz nadopune. :)

P.S. Ipak smo ubacili tu promjenu. Ovo pored u okviraima pod nazivom AKCIJA Ma Blog. No, nije gotovo. O tome sutra. 03.00 sata su. ;)

P.S.S. Ovo u crvenom stupcu pored je, dakle, realizacija ideje koja od danas, s novim izgledom bloga, kreće u punom svijetlu u svoj razvoj. Tri potpuno nova autora sa svojim blogovima će biti predstavljeni u ovim malim okvirima na toj poziciji. Za sada je samo kolega Veso napisao svoj prvi post. Čestitke! ;) O ostala dva autora uskoro. Jedan još nije niti blog otvorio, a ja se nadam da će to biti danas. Gospođa u pedesetima je najavila također svoj prvi post danas. ;)
Svrha ovih okvira i njihovog posebnog linkanja je u tome da iako su početnici, što prije dobiju svoje vjerne čitatelje. Naime, kada god osvježe svoj blog, odnosno ubace novi post, u ovom mom okviru će to i pisati da se dogodilo. Naslovom i datumom promjene.



Post je objavljen 26.02.2007. u 02:15 sati.