Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegugaworld

Marketing

Moja ženca,krasotca prava! Oko joj jedno ki kravlja glava!

Evo,jedna osoba koja želi ostat anonimna (nazovimo je npr. ANA STANIć) želi novi post od mene. Kao da joj "nasilje" u školi nije dovoljno,al eto,kad već želi...


Neman ideje o čemu bi pisa,pa ću pisat o aktualnostima zadnjih par dana...


PROŠLI TJEDAN


Od prošle sride san bia bolesta, ISPIZDIA san doma...


1. Bila mi je prijatelju matura u četvrtak i nisan moga ić,a onda je još i mojoj školi bila u nedilju... U ponediljak san mislia ić u školu jer mi je doktorica rekla da san zdrav i da će mi kašalj proć za par dana a ja još i dan danas kašljen! Al nisan iša,jer san ima opravdanje i za taj dan. U utorak san vidia jednu staru priju pa san iša s njon na kavu umisto u školu da se napričamo,a u sridu san pica samo 1. uru jer je bila neka luda zamjena iz matiše pa me nije ni zapisalo.
Al to je već ovi tjedan pa iden po redu...


SRIDA


U sridu me pitalo poduzetništvo i dala mi 2(ka 1. dio 3 šta je u normalnon svitu 5 jer san dosta zna,al nerado daje 4,a kamoli 5.Ja misin da nikad niko u nje nije dobia 5,al baš niko!)


Ničeg specjalnog nije bilo posli


ČETVRTAK


Isto ništa posebno,osim šta smo zadnji sat (zamjena iz engleskog) svi skoro izišli iz razreda. Ostalo ih je samo 5 u razredu,ja i Vjeke izišli oprat spužvu i po kredu-zapalit duvan isprid škole, 10 ih pitalo na wc a ostali samo izišli iz razreda usrid sata i ništa ona. Na kraju nas 20 ušlo svi u isto vrime zadnjih 15 min. (po knjige da idemo ća) i to bi bia sat engleskog! Baš dobro,odsad ću uvik tako!


PETAK


U petak mi nije doša bus 8 pa san čeka na stanici ka tukac po ure. Kad san doša isprid škole već je bilo 2:15 pa nisan ni mislia uć,a kamoli kad san vidia Vladu koji je reka da pišu sastav iz lektire?!?!?!?! Bože sačuvaj,ionako iman 3 asa iz hrvatskog,ne triba mi i 4.! A Vlado mi je jedan prijatelj iz Zagreba koji je bia s nama do 2. razreda pa oša u purgeriju. Doša nan se malo javit sa malo čudnijin naglaskom i završetcima rečenice sa "pušiona".


Bia san navečer na r'n'b večer u Mastersa... A bilo je onako,srednje sranje. Bilo malo svita al i dobrih pisama pa ću ocjenit sa 3.


Al zato u SUBOTU nisan iša u Metropolisa na party jer su svi zakazali- jedno bolesno,drugo u kazni,3. nije u stanju doć... Tako da nisan ni iša...


I još san ima mukte ulaz za sebe i još jednu osobu. Brat mi sredia ime na ulazu... Nisan zna da on drži i partyje. Zvonia mu mobitel i ja vidin piše klubska scena.Njega uvik zovu kad ih negdi ne puštaju pa ih on provede. On to ka i vodi na neki način... Je utjecajan brale,kad ga ja naslidin.... Šta će to bit... Ludnica!


I sad se metropolis prodaje 1.4. pa će mi ga brat preuredit! a bilo bi i vrime,onako dobar prostor a ništa u njemu. Jedva čekan preuređenje!


DANAS se dosađujen cili dan,boli me glava za popizdit. Bia san sad s Kokezon na kavi,al bezuspješno,još mi se spava...


Pozdravljan sve koji su ovo pročitali i one kojima se nije dalo!  




PS. Sutra (26.02.) mi je rođendan pa lipo svi skupite po 100 kn pa mi kupite nešto lipo. Fala!

Post je objavljen 25.02.2007. u 21:44 sati.