Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rija007

Marketing

...

Neznam što bih vam napisao!Doma je jako
dosadno.Slušam mjuzu i dosađujem se.Igram
igrice sa Miniclipa.Postao sam lijen,pa mi se ne
da pisati postove.Evo nešto iz moje jadne inspiracije:

Vuliću ni jutro nije pametnije od večeri

Photobucket - Video and Image Hosting
'Prvih petnaestak minuta utakmice mi smo bili na njihovoj polovini igrališta, imali smo igru, inicijativu i samo nam je falio taj zadnji pas da konkretiziramo premoć. Nisam mogao postaviti otvoreniju formaciju, zaigrati hrabrije, jer sam u igru gurnuo tri špica. Imali smo igru, no naš je problem što nismo bili konkretni, što nismo došli u poziciju da ugrozimo vratara Lončarića. Nakon što smo primili dva jeftina gola, nakon što smo praktično sami asistirali Eduardu koji je dva puta kaznio naše pogreške, igra se okrenula na stranu protivnika, a mi nismo bili dovoljno moćni da se do poluvremena vratimo u igru.'

U drugom dijelu, kad je u igru ušao Igor Musa, Hajduk je djelovao puno konkretnije, opasnije, stvorio nekoliko izglednih prigoda i postigao pogodak.

'Ne mogu prežaliti što Jelavić nije zakucao loptu u gol sa desetak metara. To što je on promašio, Eduardo zabije i to je razlog Dinamove pobjede. Da smo mi tada poentirali, siguran sam da bismo do kraja utakmice stigli barem do poravnanja', rekao je, ne našavši riječi opravdanja za trojicu debitanata na derbiju, Rubila, Rukavinu i Pelaića.

RAZLOG LJUTNJE: 'Ivanković je uvrijedio i mene i sve Dalmatince'

'U nogometu nema isprika. Ili jesi ili nisi. Nema veze tko je debitant, a tko nije, bitno je samo ono što pokazuješ na terenu. No ne treba osuti paljbu po igračima koji su pogriješili ili igrali loše, to je sastavni dio nogometa. Nisu bitni pojedinci, nego momčad. Ne pobjeđuje ili gubi pojedinac nego momčad.'

U najavama utakmice dosta se govorilo o sucu Svilokosu i famoznoj fotografiji s izvršnim dopredsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem.

'Svilokos je imao nekoliko pogrešaka no generalno je odsudio dobru utakmicu, bez nekih većih zamjerki.'

Prašinu je podiglo Vulićevo nepojavljivanje na uobičajenoj HTV-ovoj press konferenciji nakon utakmice.

'Trener Dinama je uvrijedio ne samo mene, moje suradnike i igrače, nego cijeli klub, grad Split i Dalmaciju. S takvim čovjekom ne želim sjediti u istom studiju i to sam jasno rekao ljudima s HTV-a tijekom jutarnjeg treninga. Dao sam im jasno do znanja da ću izjavu dati nasamo, no očito je da su na HTV-u to prešutjeli, očito da za mene kao trenera Hajduka vrijede neka posebna pravila', pojašnjava svoju odluku Vulić.


Post je objavljen 25.02.2007. u 14:16 sati.