Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karakterclub

Marketing

101d does the proteinski dan. i svašta nešto...

Image Hosted by ImageShack.us

jedna od velikih problema, ako ne i najveći za jednu ženu u najboljim godinama reproduktivnog sustava je nemogućnost začeća. sad čekam paljbu feministica koje će mi sasuti stotinu argumenata kako žena nije baby mašina i da postoje alternative...istina. ali koja je alternativa za ženu kojoj muž ni pod razno ne dopušta alternativu? imam ja i takvu. i ne radi se o sirovini ni o siledžiji. čovjek je normalan ali jednostavno ne može prihvatit nijedno dijete koje nije izašlo iz pizde njegove žene kao svoje. jebiga. ima i toga. let's get used to it.

dakle pričam o neplodnosti uzrokovanoj kilažom. ne radi se samo o pretilosti. nemogućnost začeća je problem koji pogađa i pretile i premršave žene.

svaka žena ima svoju idealnu tjelesnu težinu. kad ona padne ispod tog ideala ili pak naraste, onda se tijelo brani prestankom proizvodnje nekih vitalnih hormona koje nas čine ženama. sljedi izostanak ciklusa. što je on dugotrajniji to je šansa veća za stvaranje cista na jajnicima koje vode do začepljenja jajovoda. neprohodni jajovodi onemogućavaju oplodnju i voila...no baby.

jedan od sigurnih znakova problema jesu policistični jajnici. na ultrazvuku izgledaju poput malih crnih točkica. zvuči kao statistika iz prometne policije rolleyes

vjerujte mi, žene moje, to nije za igranje. čuvajte svoja jajca. neće vam ih nitko nadomjestit.

za vas koje volite prirodno evo par terapija :

Preporučena metoda:

* HOMEOPATIJA
* REFLEKSNA MASAŽA
* RADIESTEZIJA

Preporučeni TIENSHI preparati:

* biokalcij
* biocink
* vejkan
* ikan

osobno više volim provjereno. a to je skidanje kila. i dovođenje u ravnotežu. dakle ne gine vam čika gine rofl

u međuvremenu papajte mi zdravo i umjereno. krećite se, pa makar u koncentričnim kugovima oko stola u blagovaonici, ali krećite se.

a sad...papica! njami

Palamida na naglo

za 4 osobe:

2 prosječne fete palamide ( tunj ) ostavice u pacu od kvasine i limuna ( kome smeta kvasina kao i meni, može palamidu samo istrljat limunom.
u pacu nek stoji barem sat vremena.

palamidu pofrigat ( ispeći ) na grill tavi na par kapi maslinovog ulja dok ne pobjeli.

kao prilog savjetujem : zelenu salatu sa rotkvicama, pešinom, radičem, rikulom i malo češnjaka.

enjoy mah


101dalmatinka

Post je objavljen 25.02.2007. u 08:00 sati.