Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxxgirlll

Marketing

Splićani poklonili pobjedu Dinamu

Dva gola Eduarda u prvom poluvremenu bila su dovoljna Dinamu za trijumf u najvećem hrvatskom derbiju. Hajduk se kući vraća praznih ruku sa šest bodova zaostatka za Dinamom. Utakmicu je obilježila neshvatljiva pogreška Carevića koji je poklonio loptu domaćinu nakon čega je utakmica bila praktično gotova.
Derbi je ponovo obilježio već tradicionalni navijački dekor obje navijačke skupine. Pred oko 35 tisuća gledatelja na Maksimiru Zagrebčani su prelomili utakmicu relativno rano i do kraja sigurno održavali prednost.
- Važna pobjeda, sada imamo šest bodova fore, ali to ne znači da je prvenstvo gotovo. Ne smijemo se opustiti i moramo samo nastaviti ovako dalje - kazao je najbolji igrač utakmice Eduardo.
- Primili smo dva gola iz naših kardinalnih pogrešaka koje nam se ne smiju događati. U drugom dijelu smo krenuli na sve ili ništa, zabili gol, ali ništa više - komentirao je Hrgović.
Prvi gol bio još je jedan dokaz Eduardove genijalnostithumbup. Naš reprezentativac nakon kornera odlično je ragirao i iz okreta pospremio loptu za rano vodstvo dinama u 20. minuti.
Drugi gol pao je u 40. Carević je umjesto da počisti loptu previše petljao, a Ćorluka ga je natjerao na pogrešku. Otpadak je pao Eduardu u noge koji postiže svoj 22 gol ove sezone.
Splićani su nakon toga krenuli na nož. To im se isplatilo u 82. minuti kada Bartolović na drugoj stativi posprema loptu koja je pobjegla Dinamovoj obrani. Gosti su do kraja imali incijativu, ali nisu uspjeli izjednačitismijeh. Pobjedili su zahvaljujući Eduardu! Eduardo is the best!!!


DINAMO U SRCU, HAJDUK U KURCU!!!!

Post je objavljen 24.02.2007. u 23:22 sati.