Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funny3devil

Marketing

Jeli laž grijeh ili nije?

Prvo nego počnem srat,moram napomenuti da mi je jako žao što ne mogu često odgovarati na komentare,jer me glupa škola okupirala.

A sada vratimo se prvobitnoj temi.Jeli laž grijeh ili nije?
Roditelji nas uvijek uče kako ne treba lagati jer je to grijeh,ali nekada je to nužno potrebno. Popovi stalno nešto seru ali to što oni lažu kao nije grijeh,ma ajde molim te.Pop u našen mjestu već je toliko toga slagao da je već jednom nogom u paklu.Mislim da neke laži nebi trebalo smatrati grijesima.Ipak bespotrebno laganje nije dobro,iza svake laži slijedi još jedna. Ja laganje za nečiju dobrobit nebi smatrala grijehom,ali ipak moramo promotriti situaciju i ocijeniti kakva je.Ono kad roditelji nešto slažu ko fol za našu dobrobit,u biti je za njihovu dobrobit,a ne za našu, barem kod većine.Pa u ubiti svi roditelji bi nama djeci htijeli dobro ali jednostavno malo pretjeruju nekada i zato nas djecu dovode do ludila.Ja priznajem da lažem ali ipak pazim kada lažem da me ta laž ne dovede u situaciju kakva mi sigurno nebi bila po volji.
Zaključak mojih sranja u ovom postu:
Smatram da su bezrazložne laži grijeh,a laži koje su nekada stvarno potrebne i one koje su za nečiju dobrobit(ali moramo paziti na situaciju) nisu grijeh,ili ako već vjera drugačije kaže,manji su grijeh od bezrazložnih laži.

Pa pustite komentar!mah


Za HP BIG FAN:
Na tvom mi blogu mi ne želi ostaviti komentar,a željela sam ući u priču i ostaviti opis

Post je objavljen 25.02.2007. u 00:35 sati.