Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

.. cut my heart out with a feather and put an end to any extra pressure ...

Krv s njezinih ruku opet je kapala po krevetu, podu. Nije izdržala da se ne rani. Morala je. Ništa ju nije vuklo na drugu stranu. Srce joj je bilo slomljeno.. opet. mislila je da je ovog puta drugačje. Prevarila se. Kao i sve ostale djevojke i nju je odbacio poput stare navike koja ga više nije činila posebnim. On je to morao biti. Volio je samog sebe. No za ljubav je potrebno dvoje. Ljubav? Da. Ljubav. Mislila je da s njim ima ljubav, sreću… voljela je biti pored njega. Zato mu se i predala. Sva.
Prisjećala se večeri pune iznenađenja, uzbuđenja. Jednom se u životu osjećala voljenom. I ona je voljela. Nije imala ni trunke sumnje. Ljubila je njegove usne lagano. Oboje su uživali u dodirima koji su im otkrivali nešto novo. Ljubio joj je grudi. Ljubio joj je pupak, a zatim se spustio niže… uzbuđenje je raslo. Nakon nekog vremena ležali su goli jedan do drugoga, vrtjeli film u glavama. Okrenula mu je leđa i opet iznova razmišljala u strahu, kao da je znala što slijedi nakon ovog. Bilo ju je strah čak i izdahnuti ono što se nakupilo u njoj. Prvi se put u životu bojala muškarca. Osjećala se kurvom. Izdanom, iskorištenom, neželjenom kurvom. On je ustao iz kreveta i krenuo prema kupaonici. Željela je da nestane. Da ga više nikad ne mora vidjeti. Čim je ponovno stupio u sobu koja je još uvijek zaudarala, no ipak mirisala na uzbuđenje pokupio je odjeću i zalupio vratima.
Narednih ju je dana hladno zaobilazio. Očekivala je to no ipak nadala se nečem drugom. Od njega? Čudno i neostvarivo. Nije se više smijala. Osjećala je da na to nema prava dok je on uvijek bio nasmijan kao da se ništa nije dogodilo. Kao da nikad nije ležao u onom krevetu. Kao da nikada nije bio u njoj. Mrzila ga je iz dubine svoje duše, iz dubine srca koje je ipak kucalo samo za njega.
Krv je i dalje kapala. Ovog je puta otišla predaleko. Žileta je bila preokrutna. Izdahnula je posljednju nadu, volju za životom, a niz njezino lice potekla je posljednja krvava suza ljubavi. On ju je ubio.

Image Hosted by ImageShack.us

by: Lidač d orBt žvaKa (a dosadno je bilo smijeh)
Ne dam pusu. pusa kiss

Post je objavljen 24.02.2007. u 22:00 sati.