Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

Mrzim smisljat naslov :doh:

Evo me kod kuce. Bolje je nego sto sam mislio. Proslo je vec dva dana i nema nikakvih prigovora. Cak sam i vozio, nakon dva mjeseca. Bio sam prilicno dobar s obzirom da vozim jednom u mjesec-dva... Vec sam rekao da me docekao bozanstveni rucak. Patite gamadi :hah: Bio sam danas kod bake. Dosla i tetka. Buraz i ja se poceli zajebavati oko njezinog bureka. Ona shvatila ozbiljno, osla kuci i napravila nam burek. Da samo znate kako je dobar. Boljeg bureka u zivotu nisam jeo, cak je bolji i od bosanskog bureka. Ma i ona je bosanka, pa na kraju to i je bosanski burek. Jos jednom, patite gamadi :hah:

Konacno su mi zavrsili i ispitni rokovi. Bilo je gadno. Imao sam po 7 ispita u dana. I od tih 7 ispita dam ih samo 2. i zatim u drugom roku opet isto. 5 ispita u 5 dana, s tim da nisam imao svaki dan ispite. Rekord mi je tri ispita u istom danu. Prekjucer, u petak sam imao zadnja dva. Prosao oba, sa dvojkom, nisam zadovoljan, ali jebiga, prolaz je prolaz. Uspio sam skoro ocistiti semestar. Od 8 ispita dao sam ih 7, a sto je najgore, jedan od najlaksih ispita nisam dao. A sto je jos gore, na prvom roku sam iz njega dobio 2 i odbio sam tu ocjenu. Ma bit ce bolje. Prosjek mi se pogorsao. E da, skuzio sam na sta je Christian mislio... Ja sam mislio da misli na prosjek postova po danu, a on mislio na prosjek na faksu. Sad mi je prosjek oko 3.3 (5,4,4,3,3,2,2). Nisam zadovoljan <_<

I evo me opet pisem post. Bolji sam nego sto sam ocekivao. Za ovaj post mi treba dugo vremena. Gledam utakmicu sastrane. Derbi svih derbija. Naprijed bijeli. Zasad je dobra utakmica (u 19 minuti je dok ovo pisem), cak je i Svilokos vrlo dobar. Kad sam vec kod nogometa moram spomenuti i Ligu Prvaka. Konacno je pocela. Konacno je pocelo nesto na sto se mogu kladiti. Mrzim Eduarda <_< (20 minuta, gol). Hmmm, da se vratim kladjenju. Ja se kladim na ono sto je gotovo nemoguce dobiti, jer u Ligi nikad ne znas kako ce biti. Tako me je Real Madrid ugodno iznenadio. Navijao sam za Bayern, ali kladio sam se na Real. Za 400 kuna zeznuo me Arsenal. Dok je utorak bio fin srijeda me razocarala. Barca je izgubila i sad mora trcati u Engleskoj za rezultatom. I to mora pobijediti sa 2 razlike. Bit ce gadno, ali mislim da ce uspjeti. Mali Brazilac ce to srediti, a i Etoo ce se oporaviti dotad. Mrzim cekati.

Da ne prenesem ovdje raspravu dal ovce vicu meeeee ili beeee, zavrsit cu s ovim postom...
Uzivajte mi...

Post je objavljen 24.02.2007. u 20:18 sati.