Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shoppingholicarke

Marketing

MODNI TEST

Čiji celebrity stil ti je najsličniji?

Svojim modnim stilom ne želiš nikoga kopirati no sigurno ne bi imala ništa protiv kad bi ti netko rekao da imaš stil sličan holivudskoj zvijezdi. Uz naš mali modni test, otkrit ćeš sličnost između svog stila i karaktera i modnog ukusa poznatih zvijezda showbiza, ali i kako obogatiti i unaprijediti svoj stil...eto možemo početi:

1. Da moraš birati samo jedan komad odjeće ili nakita, što bi to bilo?
a) Omiljena ogrlica s perlicama
b) Ogromne sunčane naočale jer bez njih nikud ne idem
c) Trendy torbica
d) Uh, samo jedan? Pa dobro, neka to bude push up grudnjak

2. Frizura ti je blago rečeno grozna, a nemaš vremena posvetiti joj se više od par minuta. Problem rješavaš tako što ćeš… a) Staviti šiltericu
b) Ukrasiti kosu širokom trakom za kosu koja je ionako totalno 'in'
c) Stavit ćeš cool maramu
d) se odlučiti za 'chic' beretku

3. Modno je pravilo da svaka pripadnica slabijeg spola u ormaru mora imati malu crnu haljinu. Kako bi izgledala tvoja idealna mala crna haljina?
a) Nešto totalno jednostavno i klasično
b) Pripijena uz tijelo da bolje istakne obline
c) Pa kao najnoviji model s modnih pista
d) Pomalo vintage, kao iz 50-ih i da se obavezno veže oko vrata

4. Vikend je pred tobom i ni sama ne znaš što bi, pa ćeš vjerojatno: a) Ostat ćeš kod kuće u društvu dobrih filmova
b) Otići na tulum na koji su te zvali, glupo ga je propustiti
c) Nagovoriti frendicu da odete na piće i u kino
d) Nemaš neki cilj, ali znaš da ćeš biti barem na dva-tri totalno cool mjesta

5. Uz traperice najviše voliš nositi:
a) Topić bez rukava
b) Uski topić sa perlicama
c) Malu usku pamučnu majicu
d) Vlastitu i originalnu 'home made' kreaciju

6. Dobila si na poklon besplatan makeover u parfumeriji. Kakav look ćeš odabrati? a) Samo prirodan look s vrlo malo šminke
b) Definitivno smokey eyes i puno sjajila
c) Nešto što je trenutno 'in'
d) Crvene usnice i dramatičan pogled

7. Što od sljedećeg stvarno nikad ne bi obukla u javnosti?
a) Bilo što sa životinjskim uzorkom
b) Hlače na mrkvicu
c) Sandale na čarape
d) Volim sve isprobati

8. U kojoj kombinaciji hlača i cipela bi se najviše voljela vidjeti?
a) Dobre traperice i 'mrak' sandale s visokom petom
b) Cargo hlače s džepovima i ravne sandale s remenčićima
c) Tajice ili skinny traperice i čizme
d) Hlače do gležnja i ravne cipelice

9. U kakvom kaputu bi se najradije grijala?
a) U klasičnom, jednostavnom kaputu
b) Strukiranom kaputiću s krznenim ovratnikom (od umjetnog krzna, naravno)
c) U kaputiću pepita uzorka
d) Nekom military kroja

A sada odgovori...

Najviše odgovora pod a)
Klasična elegancija

Stil poput tvog uspješno fura slatka plavuša i oskarovka Reese Witherspoon. Što god obuče, Reese u tome izgleda slatko, elegantno i nikad prenapadno. Njezin stil odijevanja najbolje opisuju modna imena kao što su Michael Kors, Carolina Herrera, Hermes i Oscar de la Renta.

Iako mnogi misle da je takva klasika dosadna, varaju se, ona je itekako šik. Kvaka je, naravno, u uspješnom kombiniranju klasičnih krpica i onih modernih. Seksi topići i košuljice u trenu mogu podići bilo koju kombinaciju, pa nije potrebno uvijek ići na zihericu.

U modi je ionako najvažnije dobro se zabaviti i pri tom se osjećati ugodno i udobno, pa pokušaj i ti pronaći svoj modni kompromis u toj priči... OK, voliš klasiku, ali tvoje godine ti dopuštaju puuuuno više.

Najviše odgovora pod b)
Glamurozna diva (Anjathumbup)

To nije tajna, jednostavno obožavaš krpice, a znaš i kako ih nositi. Iako tvoj izgled ne diktiraju trendovi, uvijek si odjevena sa stilom i uspijevaš izgledati zavodljivo. Baš kao seksi glamurozna diva Beyonce. Njezin stil, koji zrači ženstvenošću i seksipilom, najbolje se vidi u kreacijama modnih kuća Dolce & Gabbana, Pucci, Versace i Diane von Furstenberg.

Ti bi vjerojatno bila najsretnija kad bi u šljokičastim topićima i visokim petama mogla i u školu, no to bi ipak bilo malo previše i toga svjesna pa uspijevaš zanosno izgledati i u vojničkim hlačama i uskoj majici, a to ne može baš svatko, zar ne?

Casual chic je nešto čimu bi zapravo trebala težiti u svakodnevnim prilikama. U taj stil se najbolje ukapaju ravne cipelice i hlače do gležnja te prirodan look bez puno šminke. Imaj na umu da je manje uvijek više, a i puno ćeš vremena uštedjeti i možda ga bolje iskoristiti ako ne budeš toliko puno vremena provodila ispred ogledala.

Najviše odgovora pod c)
Vječna trendseterica (irenasmijeh)

Ok, znamo da moraš imati sve što je trenutno in, ti si modna ovisnica i totalna sljedbenica modnih hirova. Tvoj najdraži komad odjeće je ono što je u ovom trenutku najpopularnije, a isto je tako s parfemima, modnim dizajnerima i modnim dodacima...

U svom društvu si vjerojatno prva koja će se pojaviti s trendy torbicom ili majicom, a u svijetu slavnih najsličnija ti je Lindsey Lohan. Crvenokosa filmska teen zvijezda obožava modu i krpice i voli sve o čemu se u ovom trenutku priča. Ove sezone su dizajneri po njezinom izboru Marc Jacobs, Gucci, Zac Posen i Louis Vuitton.

No ni tebi, a ni njoj ne bi škodilo kad bi malo manje pažnje posvećivale najnovijim trendovima, a više izgradnji vlastitog stila.

Neka ti osobnost uvijek bude na prvom mjestu, ne moraš nužno imati na sebi sve što je trendy jer tako ne gradiš svoj vlastiti modni stil. Do izražaja treba doći tvoja osobnost, pa pokušaj trendy krpice kombinirati s nekim klasičnim stvarčicama koje su uvijek in, a i kućni budžet, na veliko olakšanje roditelja, neće toliko trpjeti zbog udovoljavanja tvojim najnovijim modnim hirovima.

Najviše odgovora pod d)
Modna buntovnica

Ti si najviše nalik rokerici, a stil koji ti je najsličniji onaj je pjevačice i modne dizajnerice Gwen Stefani. Modna imena koja najviše odgovaraju njezinom stilu su Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Alexander McQueen i naravno Gwenina vlastita modna kolekcija L.A.M.B.

Voliš nositi pomalo otkačene krpice i furati svoj stil. Ne želiš se uklopiti u gomilu, već svima dati do znanja da misliš svojom glavom, a to pokazuješ i svojim modnim stilom. No ponekad možda djeluje pomalo grubo.

Taman toliko da bi ga mogla malo ublažiti. To naravno ne znači da bi trebala nositi haljinice na cvjetiće i baby roza boje, već samo malo ublažiti make up i uz tvoje cool military hlače obući usku mekanu vesticu. Nešto što bi učinila i Gwen Stefani. Ustvari, ona to ionako radi. Stoga se ne moraš bojati da ćeš djelovati manje cool.


Post je objavljen 24.02.2007. u 15:50 sati.