Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frenky

Marketing

purgeri - SRBI

DA SU se narodnjaci potpuno infiltrirali u glazbeni ukus Hrvata, najbolje svjedoči podatak o gotovo rasprodanoj "Folk reviji", na kojoj će 7. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu zapjevati najpoznatiji srpski i bosanski narodnjaci. Poučena iskustvima iz zagrebačkih narodnjačkih klubova, policija je najavila visoke mjere sigurnosti, pa srpski mediji već pišu o "najkontroverznijem glazbenom događaju sezone".
Unatoč cijeni ulaznice od čak 190 kn, Zagrepčani su, prema posljednjim informacijama, razgrabili karte za "Folk reviju", koncert na kojem će, između ostalih, nastupiti Goga Sekulić, Mina Kostić, Saša i Dejan Matić i mnoge druge turbofolk zvjezd(ic)e. Organizatori najavljuju večer "dobre pjesme i lijepih žena", ali svakim danom oglašava se sve više nezadovoljnika i protivnika "narodnjačkog spektakla" u metropoli.
Neki su nezadovoljni previsokom cijenom ulaznice, dok se nekima na sam spomen srpskog turbofolka diže kosa na glavi. Ipak, ono što je najviše zaintrigiralo hrvatsku javnost podatak je da koncert organizira Marijan Crnarić, poznat po neuspješnoj organizaciji koncerata Metallice i Rolling Stonesa. Kako brojni kupci ulaznica za spomenute rock-spektakle još nisu dobili povrat novca, sumnjičavost prema "Folk reviji" sasvim je opravdana.

Zagrebačka policija najavila je pojačane, čak rigorozne mjere opreza za koncert na kojem se očekuje nekoliko tisuća ljudi. Kako su folk koncerti nezamislivi bez "oblokavanja", očekuju incidente, ali problema bi moglo biti i ako dođe do sukoba folk fanova i protivnika takve "glazbe".

Tako će paviljon 5 Zagrebačkog Velesajma za nekoliko dana postati središte neukusa, loše glazbe i potencijalnih sukoba. Reakcije na ovaj "pionirski pothvat" po svemu sudeći će uvelike uvjetovati tempo kojim će srpska narodnjačka glazba krenuti (ili pak neće?) u daljnje osvajanje naših prostora. Pa tko voli, nek izvoli.

I ONDA PURGERI NEŠ SERU SRBE NA VRBE ŠUGAVA RIJEKO I TE SPIKE ... SMRADOVI SRPSKI

POZZ


PS: NE SLUŠAJTE CAJKE UMRITE PRIRODNOM SMRĆU


Post je objavljen 24.02.2007. u 12:37 sati.