Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majabaka

Marketing

moji i bellini prijatelji

Danima već želim pisati o ovoj divnoj prekrasnoj dječici. ma koliko se one s malim pasićima bunile na moje pse djeca ih obožavaju.I pse a i bonbone i poneku kunu koje uvijek imam za njih kada dođu da vode pasiće u šetnju i na igranje.Istina Đuke više ili sad jo nema, pa onda vode samo bellu. ne vode oni nju, već trće za njo, a ona sretna čim ih vidi.I samo što ju jedni dovedu, drugi već dođu po nju.Tako sam se sprijateljila s malim komšijama, koji često budu kod mene i čekaju bellu , jer ona i neće stalno da bude vani. Pa dok ona spava mi se igramo, razgovaramo, odu mi ponekad u dućan i pekaru i svima nam dobro. Njihova mama radi pa je njima dosadno kad su sai doma. a tako i meni. Ma nioje meni nikada dosadno, ali ljepše mi je kad su i oni tu.Sad zajedno učimo praviti filmiće i pravimo priredbu za 8 mart-majčin dan. kažu da je to sada neki drugi datum, ali ja sam i svojoj djeci rekla-dok sam ja živa 8 mart je majčin dan, a one druge dane zovite kako hoćete i slavite s kim hočete.

Photobucket - Video and Image Hosting
Ova je posebno drago i otvoreno dijete puna zainteresiranosti i znatiželje, a posebno ljubavi prema svom bratu.Kad joj dadem bonbone uvijek u đepić spremi i za svoga bracu.Puna je mašte i snova o budućnosti a ja joj želim da joj se svi snovi ostvare.Dirljivo je gledati takvu ljubav i povezanost dječiju sada dok su mali. A jednog dana kad se ožene i udaju odvoje se ao da ikada nisu djelili najljepše godine života. Tek opet u starost se neki zbliže, a neki ni tada. Ne kažem da nema i iznimaka, ali pravilu je tako.

Photobucket - Video and Image Hosting

Mato je pametan, povućen dječak, veoma tih a opet tako živ i radostan da je to rijetko lijepo povezano.Pjevao je sa sesticom ali se stidi da ovo objavimo na blogu i da ga u školi vide. kao da će njegov sav razed baš na bakin blog ići, A ako tko i dođe neka znade da je Mato prekrasan dječak.To baka kaže, a baka zna šta govori.



Rado bih i ja s njima zapjevala ali ja još nisam naučila sve rijeći a baš ni melodiju ove pjesme. A zaista je lijepa. Zar ne. Ljepota je u njihovom pjevanju.Naivno, dobrodušno, radosno, razigrano,Volim svoje male prijatelje.

Post je objavljen 23.02.2007. u 22:24 sati.