Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rhcpbad

Marketing

Wentworth miller

Wentworth Miller aka Michael Scofield, što bi se reklo, došao je tiho i ušao u legendu. Serija 'Zakon braće' u kojoj tumači glavni lik prošla je kod većine neprimjetno prvih par epizoda, dok se o njoj nije na sve strane pustio glas. Nakon toga se svaka nova epizoda očekivala s nestrpljenjem do te granice da je carstvo interneta poslužilo kako bi svim zaljubljenicima omogućilo nastavke koje domaće televizije još uvijek nisu otkupile.

Image Hosted by ImageShack.usnije li sexy

Serija je vratila vjeru u američku produkciju, dala cijelu plejadu odlučnih glumaca, a Wentworth je očarao sve žene bez obzira na dob i bračno stanje. Njegove su se slike i intervjui distribuirali mailom, slike lijepile po zidovima ili uokvirivale pored televizora (za dane kad se ne pojavljuje na njemu)…'Zakon braće' je bio jedna od top tema na većini druženja, kako ženskih, tako i miješanih.

I da, naravno da je, kada su u pitanju žene, mnogo toga bilo u samo jednom pogledu na njegove plave oči, ali realno gledano, u nekim prijašnjim serijama nije polučio toliki uspjeh. U čemu je stvar? Čini se da je upravo ova uloga omogućila Wentworthu da pokaže pravoga sebe. Natprosječno inteligentan i isto toliko emotivni Michael Scofield, kako bi spasio nedužno optuženog brata osuđenog na smrt izvrši pljačku, istetovira po tijelu nacrt zatvora i počne ostvarivati bijeg. Svaki njegov novi postupak otkriva koliko je jednostavan i dobar, a za one koje voli učinio bi sve. Tko ga ne bi poželio uz sebe?

Odmaknemo li se od lika kojeg tumači, saznajemo da je Wentworth diplomirao na Princetoneu, da je s očeve strane afričko-englesko-jamajčansko-njemačkog porijekla, a s majčine rusko-francusko-dansko-sirijsko-libanonskih korijena. Za razliku od mnogih holivudskih glumaca, nije mu do pokazivanja u medijima i ludih noćnih provoda. Kako sam objašnjava, više se voli u toplini vlastitog doma družiti s prijateljima, igrati društvene igre, večerati ili ići u kino. Uistinu, tko ga ne bi poželio uz sebe

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.02.2007. u 22:12 sati.