Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruralnamasina

Marketing

Dnevnik jedne šiparice, 2.dio

Evo dnevniče godina je 2030. Nisam ti se dugo obraćala pa sam odlučila da štagod napišem jer to rade i Peris Hilton i njena najbolja prijateljica, koja je sada postala božica nove religije,koju je pokrenula Madona, pa njen dnevnik služi kao sveta knjiga, Mišelina Džeksn. Majklu je stvarno dobro krenulo otkako su mu doktori umjesto nosa sredili pišu. Sviđa mi se ona njegova reklama što se vrti na emtitviju. Džingli mi je super. Kako ono ide:'' Kam tu aur sajd bikaz vi hev politikal imjuniti, rejp a čajld, du jor nous, bikam a member of aur komjuniti!''. Baš je kul.

Ja sam sada puno zrelija. Imam devetneest godina i još uvijek živim u Čefićićima sa majkom i babom. Završila sam školu i sad neprestano gledam emtivi i nikad mi nije bilo bolje. Palo mi je na pamet da bi i ja mogla bit pjevačica u nekom bendu ko ovi na emtiviju. Možda to jednom i uspijem. Jako bi to volila i mislim da bi bila jako sretna.

Osim emtivija jaranica Maida i ja gledamo i been. Super su mi ove turbofolk pjesme. Sviđa mi se kako se one cure oblače i pjevaju, iako ne kontam kako mogu pjevat dok šute, a često i nekako čudno miču usta. Jaranica mi je rekla da one idu u škole za to. Možda i ja jednog dana odem na taku neku školu. Ko zna! Od pjevačica mi se sviđaju Vatrena Mara, Fifi, Dajka Radić, al najdraža mi je Mica Minica i ova njena nova pjesma ''Poljubi me tamo gde se ne sme''. Sve mi se one sviđaju jer su mlade,lijepe i zgodne ono pravo.
Od pjevača mi je najbolji Dare Calković jer mi je ova njegova nova pjesma ''Zbog tebe bi i u Bagdad išo'' jedna od najdražih, a i jako je lijep.

Eto, dnevniče to bi bilo to od mene. Ako mi se opet nešto zanimljivo desi u životu zapisat ću i to.
POZZZZZZ!.........Cmok!!..

Post je objavljen 23.02.2007. u 21:56 sati.