Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slyzone

Marketing

Mistakes from Rocky movies!!!

Rocky!!!

1. Pogreska:Rocky kaze Micky-u "Rezi me" i dok mu rezu oko mozete vidjeti ako bolje pogledate kako neki covjek prosipa nesto crveno izgleda stvarno smijesno!!


2. Pogreska:Kada Apollo izabire protiv koga ce se boriti u jednoj sceni mozete vidjeti kako prstom pokazuje rijeci a u slijedecoj ruka mu je u depu!!

Rocky II!!!

1. Pogreska:Kada se Rocky priprema za drugu rundu na njegovim prsima se nalazi krv ali u drugoj sceni krvi vise nema!!

2. Pogreska:U sceni kada Rocky prosi Adrian u zoloskom vrtu na njegovom ramenu se nalazi snjeg.U slijedecoj sceni kada govori Adrian da skine sluslice za hladnocu na ramenu mu nema snijega.Poslije kada je poljubi snjeg je opet na ramenu a kada podu idi snijega nema!!!


Rocky III!!!

1. Pogreska:U drugoj borbi Rocky-a i M.T kada pokazu publiku ako bolje pogledate u kutu cete vidjeti poster bitke Apollo-a i Rocky-a iz Rocky-a II.Znaci to je scena iz Rocky-a II.

Rocky IV!!!!

1. Pogreska:Kada se Apollo priprema za bitku protiv Drage dolazi u ring sa bijelim rukavicama na rukama.Negdje izmedu predstavljanja boraca kamera se okrene prema Rocky-u i Apollo-u koji stoje u Apollo-vom kutu.Apollo polagano skakuce i pokazuje rukom na kojoj nema rukavice prema Dragi dok govori:"I want you"-Sto znaci "Zelim te".Poslije opet pokazuju Apollo-a sa rukavicom na ruci.

2. Pogreska:Kada je Apollo nokautiran za vrijeme bitke sa Dragom i kada pada to su prikazali sporo.Dok pada ruke mu idu dolje ali u slijedecoj sceni dok zeli na podu njegove ruke su pored njegove glave,a u slijedecoj snimci njegove ruke su ope dolje!!


3. Pogreska(Audio pogreska):Kada Rocky dolazi u Rusiju i kada izlazi iz aviona cuje se vijetar a u slijedecoj sceni vjetar se ne cuje.(Dok sam ovo prevodila sjetila sam se da je ova pogreska netocna koliko se ja sjecam jer u prvoj sceni oni pricaju a u sljedecoj pocinje pjesma pa se vijetar ne cuje!!!)



Rocky V!!!

1. Pogreska:Na kraju Rocky-a IV Rocky-ev sin Robert ima oko 6 ili 7 godina.Kada se Rocky vrati u SAD u Rocky-u V njegov sin ima oko 12 godina sto bi znacilo da je izmedu Rocky-a IV i V bilo sest godina razlike.Rocky je rekao u Rocky-u pet kada ga je prevario njegov racunovoda da je samo ostao u Rusiji nekoliko mjeseci sto nemoze biti moguce kada bi sve "zbrojili" jer dva i dva nije jedan.

2. Pogreska:Kada Rocky zadaje Tommy-u zadnji udarac njegova ruka je jedno metar dalje od Tommy-eve glave!!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 23.02.2007. u 19:27 sati.