Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Premijera filma "Hobbit" u 2009-toj !!!

Dakle u svom metežu koji nam pružaju prepirke između Petera Jacksona i New Linea, olako se zaboravlja na ono najbitnije a to je snimanje samog filma "The Hobbit".
Dakle sa web sajta Movieweb dolaze vijesti kako je glavni šef New Linea Robert Shaye izjavio kako ne da će se samo snimati Hobbit već da je predviđeno da u kina dođe negdje u 2009-toj.
U članku se ne spominje da li je ili nije šef New Linea potvrdio sve češće glasine kako bi novi režiser mogao biti Sam Raimi.
Još je dodao, očigledno smalo mirijući tenzije nastale između New Linea i Jacskona, kako bi on najrađe vidio za režiserskim stolcem upravo Petera, ali (veliko ALI) on ipak nije najbolji režiser na svijetu te iako je napravio fenomenalan posao sa Prstenovima ne znači da bi neki drugi režiser mogao napraviti i bolji posao.
I tko bi onda mogao biti novi režiser?
Sam Raimi ili recimo Brian Singer ili neki bezimeni?
Dakle koliko sam imao prilike pročitati zadnjih nekoliko mjeseci ponajviše se razbacivalo sa imenom upravo Sama Raimija. Koliko je on izgledni kandidat to će tek vrijeme reći.
Govorkanja su da Sam želi napustiti Spidermanovu franšizu pa bi ovo bio izgledan novi posao.
Osobno mislim da talent jednog Raimija nije za odbacit, no meni se nameću još dva izgledna rješenja.
Prva takva opcija je Brian Singer koji ima iskustva na Supermanu ali nažalost i pretrpan raspored. Naime novo izdanje Supermana pod radnim nazivom Superman the man of steele sprema se izaći u kinooptjecaj negdje u isto vrijeme kad se priprema i puštanje Hobbita.
Dakle na moju veliku žalost to je "out".
Druga vrlo izgledna opcija je i novi potpuno ili djelimično nepoznati režiser koji bi mogao vinuti svoja krila poput nekad Jacksona s Prstenovima.
Dakle New Line ima navadu dati takovi veliki projekt nekom, nazovimo to anonimcu (još jedno od imena koje se pojavilo na listi je Frank Darabont, pa tako ljubitelji Green Milesa ili Shawshanka a ima ih podosta mogli bi doći na svoje).


Post je objavljen 24.02.2007. u 00:01 sati.