[tjedniQ]
Petaq, na opće iznenađenje ...,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[tjedniQ]
Petaq, na opće iznenađenje ...

Sutra zorom letim na, nadajmo se, odmor od tjedan dana pa mi je za danas - a kaqo bi drukčije - ostalo sto stvari za posvršavati. Daqlem, hitno, prva od njih:

» liQ i nedjelo « Ne da se radilo ovaj tjedan, nego se raaadilo. Sve zbog tog puta, morao sam stisnuti ostatak udžbenika informatike, a tekst sam dobio tek u ponedjeljaq, taqo da je u zadnja tri dana napravljeno šest tabli ... I onda mi je jutros jedina reaqcija koju sam za cijelo to vrijemo dobio bila kaqo štaqor (jedan od liqova) ne može ići na wc. Reaqcionarna ta reaqcija, nema što. E pa daqle, ako ne može u vece, neće ni u udžbeniq jerbo ja novu ne crtam. Za slučaj da ne uđe, eto je vama.



U ponedjeljaq, doq se čeqalo udžbeniq, stiglo se - malomalomalo - crtati i "Sergeja" za MMM. Napravile su se dvije stranice, do ukupno četvrte, qoja je, usput budi rečeno, stota stranica "Sergeja" ikad. U to ime, ta stranica qao mali preview epizode:



Napisao sam i prvu polovicu priče za iduću sferakonsku qnjigu, a i nekoliko stranica nečega što možda bude mala qnjiga, a možda ništa. Nu, o svemu tome neqom drugom zgodom. Sad mi još ostaju koreqcije stripa o Prelogu, porezna prijava, pakiranje i rrrano ustajanje.

» linQovlje « Dva brza linqa, da ne biste baš nezadovoljni otišli odma: Jeff Smithov izvještaj s Angoulemea, prepun točnih fotki i krivih informacija, i filmić kojeg ste možda vidjeli (ja nisam) o tome kako je Kojot naposlijetku uhvatio Pticu trkačicu, jer mi volimo serije, ali ipak volimo znati i kraj.

Zbog posla je blogovlje patilo: jedan ili dva posta na MCN-u, Blogoreju sam zaboravio jer sam mislio da sam je priredio unaprijed (možda stavim nešto popodne, aqo stignem), Blogov Kolac je isto imao puno manji promet nego zadnjih tjedana. Martina Mjesec ovaj put kasni zbog mene, ali bi Qolumbo trebao držati ritam. Hop! Hop!

Imate linq? Požderite si ga!

» leQtira « A malo se i čitalo, recimo ovaj "blast from the past":



Ispod ponovo nacrtane (a skoro iste!) naslovnice, nalazi se strip kojeg su Greg & Dany počeli raditi za kratkovječni "Achille Talon" magazin. Policijsqa je to aqademija prije "Policijske akademije", s treningom grupe regruta koji su u budućim albumima nešto trebali i rješavati. Nešto kao humoristički "Komando Kajman" iz Brune Brazila, ovo nije najbolji strip kojeg je Greg ikad napisao, ali je solidan, a ja previše volim Grega da bih mu išta zamjerao. Dany je solidan, ali on je svoj tek u realizmu i erotici, dok je ovdje još na pola puta. Preporuqa samo nostalgičarima, onima koji, poput mene, znaju da će album voljeti, a da ga ni ne pogledaju.

» marQeting « Kako čitati stripje ovdje (qupite!), Ad astra tu (qupite!), qupite Q, qupite "Entropolu"! A riješite me i auqcija pa ću staviti neke nove, Modesty Blaise companion, na primjer (za veliqe novce). Fala unaprijed!

Idućeg sam petqa još uvijeq na putu pa ga presqačemo. Hvala na razumijevanju!

(mcn)




Post je objavljen 23.02.2007. u 11:53 sati.