Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkezelje

Marketing

EVO NESTO ZA CURE


Nije ama baš nikakva rjetkost da je mlada devojka u vezi s nekim simpatičnim dečkom, ali da se još uvek ne osJeća spremno da spava s njim. Onda se desi da njeni roditelji putuju, i dečko joj predloži da prespava kod nje. Tada se razne stvari mogu desiti; bitno je da djevojka ostane pribrana.

Ono što će skoro svaka djevojka koja se još uvjek ne osjeća spremno za seks pomisliti jeste: "Joj, on sigurno hoće da spava sa mnom!" Točno je da će dečko želeti da iskoristi priliku za više intimnosti i zbližavanja, ali uopšte nije sigurno da će insistirati na seksu. Uprkos svemu što se priča, neće ni svaki momak želJeti da spava s djevojkom čim mu se za to pruži ikakva šansa - i neki od njih se ne osJećaju još uvJek spremno za takav čin i radije bi se zadržali na poljupcima i maženju.
Mnoge su cure nakon nekog izvjesnog vremena hodanja s deckom osobito ako je on stariji a i ne mora
biti, dobije pritisak oko prvog spavanja s deckom i cesto pocinju izbjegavati tu temu.
Ja mislim da cure moraju same osjetiti trenutak kad su spremne za taj potez.
Ja imam 17. god i u mojem razredu cura je zatrudnila i to je uzasna cinjenica tako da se moraju uputiti
i u mjere opreza.

Ono što velikom broju djevojaka u ovakvoj situaciji padne na pamet jeste da pod nekim izgovorom odbiju predlog, ili da slažu dečka da imaju menstruaciju. Međutim, lagati voljenu osobu je loša ideja, a u ovom slučaju stvarno nema nikakvog razloga za to. Mnogo je bolje dečku iskreno reći da ga volite, ali da se još uvjek ne osjećate spremno za seks (naravno, pod pretpostavkom da on seks uopšte predloži). Ako vas voli i poštuje, uvažiće to - a ako ne uvaži, onda i nije dečko za vas.

Ono što nipošto ne bi trebalo uraditi jeste da pustite dečka da prenoći kod vas dok vam roditelji nisu tu ukoliko ste s tim momkom relativno kratko i još uvjek ga ne poznajete dovoljno dobro. U tom slučaju o njemu ne znate dovoljno - a ako on rješi da postane nasilan, u kući neće biti nikoga da vam pomogne. U takvoj situaciji, kad su vam roditelji na putu, ne dolazi u obzir da on spava kod vas. To će da sačeka.

Inače, zajednička noć maženja, ljubljenja, gledanja filmova, slušanja muzike, zajedničkog spremanja klope... Pa, to je jako lep način da se zbližite, da se bolje upoznate, a da se pri tom ne bojite da će vam roditelji upasti u nezgodnom trenutku. Ako imate poverenja u svog dečka da će poštovati vaše želje, to je prilika koju ne bi trebalo propustiti.

Moj savjet je da budete iskreni jedni prema drugima i samo se sjetite one izreke
PAMET U GLAVU! i naravno zastita...


Ovo je samo za cure koje nisu spremne...Jer da su spremne ucinili bi to..

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 25.02.2007. u 22:32 sati.