Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

Novi spotovi

Justin Timberlake - What goes around.../...Comes around
Svaka čast Justinovom skladateljskom, plesačkom i pjevačkom talentu, ali ovaj spot nije pokazao ništa više od toga osim da je pretenciozna osoba, koja ipak malo previše ozbiljno doživljava samu sebe. Cijeli koncept spota potpuno je promašen. Spotovi su inače namijenjeni da promoviraju pjesmu. Sjećam se spota Try again (Aaliyah), 1 thing (Amerie), pa čak i nedavno Promise (Ciara)..i milijun drugih spotova-vidite spot i pjesma koja vam je bila super, postaje još bolja. U ovom slučaju, spot će vam samo udaljiti pjesmu. Previše je razvučen, pokušava isfurati neku ozbiljnu radnju, a sve u svrhu da vidimo kako je Justin talentiran i kako zna čak i glumiti. Šteta za Scarlett, što je iskorištena u svrhu jednog tako lošeg spota.

Robin Thicke - Lost Without U
Spot snimljen još prije nekoliko mjeseci, ali tek sada pjesma dobiva veću pažnju. Sam spot i nije nešto novo i originalno, ali mu se pojavljuje žena, glumica Paula Patton, koju ste mogli gledati u filmu Deja vu. Prekrasna je....
Pjesma je s albuma The Evolution of Robin Thicke, a trenutno je na prvom mjestu američke r&b liste singlova.

Christina Aguilera - Candyman
Nisam njen fan, ali spot je odličan. U stilu 40-ih. Režirao ga je Matthew Rolston, zajedno sa samom Aguilerom. Ona dobro izgleda, spot je dobar, pjesma također.
S albuma Back 2 Basics.

Ciara - Like a Boy
Diane Martel režirala je ovaj spot, ali i Ciarin prethodni, Promise. Promise je bio odličan, minimalistički spot, u kojem je u prvom planu bio Ciarin seksipil i plesačko umijeće (nezaboravni ples s mikrofonom:). I ovaj nudi dobre plesne pokrete, ali u cjelini previše podsjeća na neke druge- Justinov My love, Ricky Martinov I don't care (i sva tri su crno-bijela), Aaliyah....Ali Ciara super izgleda.
S albuma Ciara: The Evolution




Post je objavljen 23.02.2007. u 01:48 sati.