Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

Naslov :doh:

Pizdim. Zapravo vec sam popizdio. Trebao bih uciti, ali ne da mi se.
Dao sam 5 ispita dosad, prosjek mi je 3.9. Jedan ispit mi ostaje za deveti mjesec.
Dva ispita imam sutra... Jos nisam poceo uciti... Vjerojatno cu past. Ili dobiti dva. Sto cu prihvatiti, ali necu biti zadovoljan.
Zelim biti zadovoljan sa danih 5 ispita i dobrim prosjekom, ali neogu zbog staraca. Gundjaju nenormalno mnogo zbog ovog jednog ispita. A sta ce tek biti ako jos ova dva ne dam. Idem sutra kuci, u Slavoniju,. odmoriti se i opustiti se. Hocu vraga. Samo cu jos vise popizditi, poklati se sa starcima i vratiti se nazad u Zagreb. Ali bar pocinje novi semestar. To je vrijeme kada cu se moci odmarat. Kakav mi je sada raspored, imam predavanja srijedom, cetvrtkom i petkom. Produzen vikend. Sjajno, jedva cekam. Cak imam i manje ispita. Mislim njih 5, sto je isto sjajno. Ali za definitivno cu znati za koji dan.

Evo i ja sam popustio. Ispunio sam sve svoje predrasude. Dopustio sam da me nagovore, odnosno ponukaju da otvorim blog. I to sam pretvorio u vlastitu prciju. Ovo mi je treci post i vec gundjam i iznosim svoje kakve-takve probleme. Muka mi je od toga, ali jebiga. Ako mogu ostali to raditi, mogu i ja. Jebe mi se...

E i to. Uhvatila me gadna nejebica. Nemam cure vec 3 i po mjeseca i pizdim i zbog toga. zadnjih tjedan, tjedan i po sam se trudio oko jedne cure. NIje mi ispalo bas najbolje. Zeli prijatelja. Neka, i dobit ce ga. Idem dalje. Bar to mogu. Mogu prijeci preko svega i sve zanemariti. Nista me nemoze pogoditi i shrvati. Vjecni optimist. Hmmm, ali kada mi bude 50 sve ce mi doci na naplatu. Tada cu pukniti. Oko koji se nadju oko mene u to vrijeme su jadni. Vec sad mi ih je zao. Ako tko od vas ostane samnom dobar toliko dugo, nek se povuce sto brze moze kada vidi da pocnem pucati. Ako mi tko pokusa pomoci u tom trenutku nastrad ce vise nego da se drzao sastrane. Po mom misljenju imam profil psihopata i manijakalnog ubojice. Neka, bar ce me se ljudi kloniti kada puknem i bit cu miran. Nitko mi nece smetati. Jebiga, opet sam pretjerao. Previse sam rekao, cak i ono sto kazem samo kada se popijem. Iako mi je trenutacno stanje puno gore nego kada sam mortus pijan.

Kvragu, evo citajte ovo i misliti da sam freak i cudan. Ne smeta mi, dapace, ponosim se time. Jadan bi ovo bio svijet kada bismo svi bili jednaki.

Ovom inteligentnom izjavom cu zavrsiti i otici uciti. Pozelite mi srecu...

Post je objavljen 22.02.2007. u 23:50 sati.