Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missbrightside

Marketing

Ljudi moji,atmosfera ovih dana je super,bar prema mom viđenju stvari...svi poludili,svu hiperaktivni...odgovara mi ovo
UTORAK
Maškare...ujutro smo imali 4 sata bez odmora,koja li se budala toga sitila,Biologičarka nan tila dat kontrolnu ali smo je (budući da smo stručnjaci u pregovorima) uspili nagovorit da u dnevnik ne upiše još 10-ak kosih i pravih...to nije nikome u interesu a i ona je već sita svega šta se tiče mladih perspektivaca 2.L.smokin I tako je grupica krenila u grad da vidimo što li se to zbiva u našem malom selu...stajali smo ispri općine i noge su nan otpale...najbolji su bili Tučepljani s svojom malom paradicom, YMCA...ludNavečer je bila fešta u Dalmacije itd.itd.
SRIDA
Narodni ispiti (ili nacionalni,votever)...kao što to rekoh ima tjedan dana,mene sritnu dopala fizika...čuvali me Palija i prof. Ivanda...neću ništa unaprid govorit o ispitu jer mi je trenutno jedina želja da rezultati šta kasnije stignu...nije bilo baš lako a ni vrimena nije bilo ...svi kažu... al je najvažnije da nije bilo nastave pa san dan provela po kavicama...
ČETVRTAK...
ništa nova,7 sati....LAT...FIZ...BIO...ENG...KEM...INF...pa još INF....namcor
Al nema veze,oči mi se sklapaju...sad će ponoć al ja odlučila napisat post... za promjenu neću stavit pismu (moj dragi KOLEGA,ZABORAVI ONU GLUPU PISMU JER JE TOTALNO GLUPA i nema teoretske šanse da je stavin...) već najbolji kino uradak ovih prostora,s nominacijom za Oscara...pogledajte pa se uvjerite...thumbupNEBO IZNAD FRANKFURTA (ponesite kanticu kraj kompjutera da imate di piškit)



Post je objavljen 22.02.2007. u 23:22 sati.